Elena Udrea şi-a revăzut fiica. Unde a avut loc întâlnirea atât de mult aşteptată

Badea Violeta 25.07.2022, 14:17
Elena Udrea şi-a revăzut fiica. Unde a avut loc întâlnirea atât de mult aşteptată

Momente emoționante pline de iubire și bucurie în penitenciarul Târgșor. După mult timp de așteptare, Elena Udrea a primit vizita fiicei sale, Eva Maria. Cele două au petrecut împreună câteva ore. Fosta blondă de la Cotrocenu nu își mai văzuse copilul, nici măcar în poze, de două luni, iar dorul și stresul din ultima perioadă au afectat-o teribil.

Elena Udrea a primit vizita fiicei sale, la penitenciarul Târgşor

Momente de fericire pentru Elena Udrea! Fosta blondă de la Cotroceni a primit vizita fiicei sale la penitenciarul Târgșor, acolo unde își ispășește pedeapsa de 6 ani primită în dosarul „Gala Bute”.

Cele două nu au putut sta împreună decât câteva ore, timp în care s-au bucurat de revedere, iar Elena Udrea și-a văzut visul cu ochii. Precizăm că a fost prima oară când fosta politiciană a văzut-o pe micuța Eva, după ce a fost condamnată la închisoare și prinsă în Bulgaria de autorități.

Elena Udrea a transmis de nenumărate ori prin vocea avocatei sale, Sivia Uscov, că îi este foarte dor de copilul său, așa că odată ce a ieșit din carantină și ținând cont că există o cameră specială mama și copilul, partenera lui Adrian Alexandrov a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-și chema fetița în vizită, potrivit România TV.

Elena Udrea si fiica ei
Elena Udrea si fiica ei

Adrian Alexandrov, despre revederea dintre Elena Udrea și fiica ei

La un moment dat, Adrian Alexandrov a vorbit despre întâlnirea Elenei Udrea cu fetița lor, Eva Maria. Inițial, cei doi nu și-au dorit ca micuța de aproape 4 ani să-și vadă mama în penitenciar, însă situaţia s-a schimbat, iar reîntâlnirea dintre cele două s-a produs până la urmă.

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuţia se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atîta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, declarat iubitul Elenei Udrea, potrivit news.ro.

Totodată, Adrian Alexandrov mărturisea, conform Stirileprotv.ro, că partenera sa a slăbit foarte tare din cauza stresului și dorului pentru Eva.

„(Fetița) nu a văzut-o de două luni de zile pe mama ei. Vorbește (cu ea – n.r). Ea nu știe ce face mama ei și unde e. Încerc să o țin deoparte cât de mult pot de ce se întâmplă cu ea.

Că este la muncă, are treabă și că vine curând. Ea percepția timpului nu o are, deci mi-e ușor, oarecum, la vârsta asta, să trag un pic de timp”, a spus Adrian Alexandrov.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...