Ce face, de fapt, partenerul Elenei Udrea cât timp ea este în închisoare. Gestul lui Adrian Alexandrov a uimit pe toată lumea

Badea Violeta 19.07.2022, 11:23

Luna trecută, Elena Udrea a fost predată de autoritățile bulgare în vama Giurgiu-Ruse, iar de acolo, aceasta a fost dusă la penitenciarul Târgșor, unde își ispășește pedeapsa de 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Ce face, de fapt, în tot acest timp Adrian Alexandrov? Ei bine, partenerul femeii a fost surprins, de curând, în public. Află cum își petrece omul de afaceri timpul în momentele în care mama fetiței sale se află după gratii.

Adrian Alexandrov, fotografiat în public. Ce face afaceristul în timp ce Elena Udrea e la închisoare

Familia Elenei Udrea suferă cumplit după sentința primită de fosta politiciană. Fostul ministru al Turismului se află în închisoarea în România și se topește de dorul fetiței sale, dar și al partenerul său.

Ce face în tot acest timp Adrian Alexandrov? Afaceristul a fost fotografiat de fotoreporterii celor de la SpyNews.ro, de curând, la o terasă din Capitală. Cum își petrece bărbatul timpul în momentele în care Elena Udrea suferă cumplit? Vezi AICI imaginile cu afaceristul.

Adrian Alexandrov a fost fotografiat în timp ce se afla la o terasă din Capitală. Acesta nu a ieșit în oraș singur, ci însoțit de fetița sa și de câțiva prieteni de familie.

Sub privirile tuturor, partenerul Elenei Udrea s-a purtat foarte atent cu micuța Eva. Extrem de gijuliu, bărbatul pare că încearcă să facă tot posibilul pentru ca fetița să nu simtă lipsa mamei sale.

Adrian Alexandrov si Elena Udrea
Elena Udrea si Adrian Alexandrov

Eva nu știe adevărul despre mama sa

Avocata Elenei Udrea a dezvăluit, de curând, că Eva nu știe că mama sa se află la închisoare. Potrivit Siviei Uscov, micuței i s-ar fi spus că Elena Udrea este la muncă.

„Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să îi explice de ce se află în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a spus avocata Silvia Uscov.

,,Iese la plimbare o ora şi jumătate pe zi. Este foarte greu să faci o apărare prin telefon sau cateva ore pe saptămână cand te poți deplasa la penitenciar. Vorbim în fiecare zi. Trebuie să imparta cele 60 de minute la care are dreptul cu familia și cu avocatii”, a mai adăugat aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...