Elena Gheorghe trece foarte rar pe acasă în ultima vreme. Ce se întâmplă în viața artistei (Exclusiv)

Badea Violeta 17.09.2021, 16:01

Elena Gheorghe are o carieră de succes în lumea muzicii, așa că nu este de mirare că este una dintre cele mai solicitate artiste ale momentului, fiind mai tot timpul ocupată cu concertele prin țară. Artista a dezvăluit cum se ocupă atât de viața personală, cât și de cea profesională.

Cum își împarte Elena Gheorghe timpul între carieră și familie

Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră. Artista a reușit să-și construiască o carieră de succes și a devenit un nume extrem de cunoscut în lumea muzicii.

„Avem spectacole de luni până luni. Revenirea a fost foarte bună, să sperăm ca ne va și ține. Întâlnirea cu publicul foarte solicitantă, toate evenimentele s-au reprogramat în doar două luni.

E destul de greu, au fost comasate petreceri private, spectacole în aer liber, nunți Nu prea stau pe acasă.”, a precizat Elena Gheorghe, citată de playtech.ro.

Pe lângă concerte, vedeta trebuie să își facă timp și pentru cei doi copii ai săi, Nicolas și Amelie. Vedeta i-a însoțit pe cei doi micuți la începerea anului școlar. Cât timp Elena și soțul ei, Cornel, coleg cu ea de scenă, sunt ocupați cu evenimentele, copiii sunt lăsați în grija bunicilor.

„Sunt chiar turist, am venit acasă pentru două ore special ca să-i duc pe copii la școală, ca apoi să plec iarăși”, a spus artista.

„Rămân cu bunicii, locuim foarte aproape de ei, fac parte din creșterea lor, nu e ca și cum i-am lăsat acum pentru prima oară cu ei.”, a mai adăugat îndrăgita cântăreață.

Elena Gheorghe, sotul si cei doi copii
Elena Gheorghe, sotul si cei doi copii

Fiul Elenei Gheorghe vorbește la perfecție germană

Elena Gheorghe este foarte mândră de cei doi copii ai săi. Artista a declarat că fiul ei este pasionat de limba germană, iar cea mică de limba engleză.

„Nicolas merge la after, el e la Colegiul Goethe, noi nu suntem vorbitori de germană, el o vorbește la perfecție, face de la trei ani, are un accent foarte bun, îl aud vorbind cu vărul său prin casă.”, ne-a spus aceasta.”, a declarat solista.

Artista a povestit că Amelie a fost înscrisă la aceeași grădiniță germană unde fusese Nicolas, dar nu a fost entuziasmată de limba germană. Fetița a spus că preferă să vorbească limba engleză, ca la desene animate.

„Cea mică vorbește engleză. Înainte cu două luni să ia vacanță, am încercat să o ducem și pe ea la aceeași grădiniță germană unde fusese Nicolas, dar după două luni mi-a zis că se vorbește urât, că nu mai vrea, că e o limbă care nu-i place.

‘Mie îmi place să vorbesc în engleză, ca la desene animate’, ne-a spus ea’. De săptămâna viitoare o să înceapă și ea grădinița, atunci o să fim și noi puțin mai mult pe acasă.”, a mărturisit Elena Gheorghe.

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...