Cum a ajuns Elena Gheorghe să cânte din greșeală la un eveniment. Momentul în care artista și-a dat seama de eroare

Iancu Andreea 23.11.2020, 19:10
Cum a ajuns Elena Gheorghe să cânte din greșeală la un eveniment. Momentul în care artista și-a dat seama de eroare

Pandemia a afectat în primul rând artiștii, care au rămas fără sursa principală de venit. Fără concerte și evenimente, mulți dintre ei trăiesc doar cu amintirea întâlnirilor cu publicul și fanii. Deși nu se mai bucură de prezența pe scenă, Elena Gheorghe a dezvăluit într-un interviu exclusiv pentru okmagazine.ro, că își amintește cu plăcere momentele în care participa la evenimente și putea să le cânte oamenilor. La unul dintre ele a reușit chiar să cânte din greșeală invitaților nepotriviți.

Elena Gheorghe, din greșeală la un eveniment

Astăzi, Elena Gheorghe se bucură să petreacă mai mult timp alături de familie, în ciuda faptului că îi lipsesc extrem de mult cântările. Totuși, amintirile zilelor în care alerga de la un concert la altul îi aduc astăzi alinarea și îi redau zâmbetul pe buze. Artista a mărturisit că o dată a reușit să cânte din greșeală la un eveniment. 

„Într-o zi nebună, cu vreo 2-3 concerte la limită, trebuia să ajungem la o nuntă, într-o locaţie cu mai multe săli, deci unde erau concomitent mai multe evenimente. În nebunia aceea, colegii de trupă au intrat într-o sală greşită, unde se desfăşura altă nuntă, şi au instalat toate cele, căci urma concertul live. Întâmplarea făcea că noi urma să fim o surpriză din partea naşului, deci oricum eram acolo ca nişte “intruşi” care încercau să se facă nevăzuţi, aşa că nu dădeam prea multe explicaţii celor care se uitau miraţi la noi sau întrebau ce se întâmpla. Ne-am instalat, am urcat pe scenă şi am început să cântăm. Într-un final, ne-am dat seama, dar când am văzut bucuria de pe faţa mirilor şi a invitaţilor, am zis că ar fi frumos să mai cântam 2-3 piese şi apoi să fugim la evenimentul nostru.”, a povestit solista în exclusivitate pentru okmagazine.ro.

Elena Gheorghe se bucură de timpul petrecut alături de familia sa
Elena Gheorghe se bucură de timpul petrecut alături de familia sa

Din ce trăiește Elena Gheorghe, în ciuda pandemiei

Cu toții trăim clipe grele, într-o altă formă de libertate. Deși concertele au dispărut și finanțele s-au înjumătățit, Elena Gheorghe reușește să facă față noilor provocări impuse de pandemie. Chiar dacă duce dorul vremurilor în care alerga între concerte și petrecea sărbătorile în fața publicului, Elena nu disperă. Artista reușește să aducă bani în familie din alte surse.

„Într-adevăr, pandemia a afectat foarte puternic activitatea noastră, a artiştilor, dar nu numai. Am prieteni, colegi de trupă cu studii muzicale superioare care trec printr-o perioadă dificilă. Este trist şi mult de discutat pe subiectul asta. Personal nu mă pot plânge din punct de vedere financiar, iar asta datorită contractelor de imagine şi campaniilor online, care sunt prezente şi îmi umplu timpul”, a mărturisit artista, conform okmagazine.ro.

Nici de Revelion nu se știe dacă va putea să respecte contractele pe care le are deja semnate, însă Elena nu este deloc dezamăgită. Se bucură din plin de timpul petrecut alături de familia sa.

„Au fost vreo 20 de ani la rând în care nu am ştiut ce înseamnă să fii de partea cealaltă a baricadei Am fost mereu pe fugă între concerte, ne-a prins 12 noaptea pe scenă, dar şi pe stradă, în maşina, la benzinărie. Aveam Revelione şi cu 8 concerte. Anul acesta ştiu că avem câteva evenimente semnate în Bucureşti, însă nu ştiu dacă se vor ţine în condiţiile actuale. Dacă se vor anula, cu siguranţă că va fi un Revelion memorabil, acasă, împreună cu familia”, a povestit Elena Gheorghe pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...