Elena Gheorghe, declarații spumoase despre familia sa: „Totul e imprevizibil însă îți poți crea o bulă a ta unde să evadezi”

Andreea Bisinicu 17.11.2020, 19:11

Care este cel mai mare of al Elenei Gheorghe. Artista a spus tot. Declarații spumoase despre familia sa: „Totul e imprevizibil însă îți poți crea o bulă a ta unde să evadezi”. Este sau nu însărcinată? Artista a făcut declarații inedite despre viața cu patru membri.

Elena Gheorghe e însărcinată? Ce spune artista despre presupusa sarcină

Elena Gheorghe este una dintre cele mai populare artiste de la noi din țară. Frumoasa roșcată, jumătate aromâncă, jumătate româncă, are tot ce-și poate dori: o carieră fulminantă, milioane de fani în toate colțurile României și o familie superbă și împlinită, alături de soțul ei și cei doi copii.

Artista a infirmat zvonurile conform cărora ar fi însărcinată, însă a declarat că nu refuză ideea de a mai avea încă un copil, pe viitor:

„Cele legate de o sarcină au fost doar zvonuri, nimic adevărat! Rămân deocamdată la formula de patru. Copiii sunt sănătoși, mulțumim lui Dumnezu! Ne bucurăm de ei cu adevărat acum, pentru că timpul ne-a oferit acest lux. Suntem recunoscători pentru tot ce ne este dat.”

Elena Gheorghe a mărturisit că i-a fost greu la începutul pandemiei, în special în primele zile de autoizolare:

Elena Gheorghe are o familie numeroasa si foarte frumoasa
Elena Gheorghe are o familie numeroasa si foarte frumoasa

„În izolare a fost greu. În primele zile panica a atins cote maxime, eram foarte debusolați, dezinfectam excesiv și nu ieșeam nici la cumpărături decât o dată pe săptămână. Ne-am dat însă seama că suntem pe un drum greșit si am început să ne echilibrăm, să înțelegem că trebuie să ne obișnuim să ducem o viață echilibrată într-o lume dezechilibrată și nu e ușor, dar nici imposibil. M-au ajutat foarte mult cititul și copiii, dar salvarea psihicului meu a venit de la Jocul Magic. Este o practică ce te învăță să îi fi recunoscător pentru orice lucru, să te bucuri de orice reușită indiferent cât este de mică, să te bucuri de lucruri care altădată ți se păreau infime sau poate nici măcar nu aveai timp să le vezi, să te ierți și să îi ierți pe toti cei cu care ți-au greșit și chiar să le fi recunoscător căci sigur ai avut ceva de învățat de la ei. Pandemia mi-a arătat o frumusețe a vieții pe care o uitasem sau nu aveam timp s-o văd: simplitatea și timpul pentru mine si cei dragi. Eram angrenată în atâtea lucruri încât pierdeam esențialul.Ce mi-a lipsit cel mai mult? Probabil îmbrățișările celor dragi, întâlnirea cu ai mei părinți, și bineînțeles mi-a fost dor și îmi este ingrozitor de dor de scenă, de public, de viața de afară, de călătorii și totuși trebuie sa învățam să fim fericiți cu ce avem.” a spus frumoasa artistă pentru playtech.ro

Care este oful cel mai mare al Elenei Gheorghe

Care este cel mai mare of al Elenei Gheorghe. Artista a spus tot. Artista mai are un singur lucru de bifat: să-i găsească o mireasă fratelui său, Costin. Atât artista cât și sora ei, Ana, au căsnicii fericite, iar Elena își dorește același lucru și pentru Costin Gheorghe, fratele ei.

„Mai avem un foc la inimă cu toții. Vrem să-i găsim și lui Costin o mireasă cât de curând, să nu mai stea așa neînsurat. Să fie familia completă.”, a adăugat Elena Gheorghe

În ultima perioadă au circulat zvonuri, în presă, conform cărora Costin Gheorghe ar fi fost implicat într-o relație cu artista Lidia Buble, fosta iubită a lui Răzvan Simion de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat această legătură.

Urmăriți Impact.ro și pe