Drama necunoscută din viața lui Mihai Constantinescu. A fost cel mai mare regret al artistului

Diana Radu 30.10.2019, 10:38
Drama necunoscută din viața lui Mihai Constantinescu. A fost cel mai mare regret al artistului

Mihai Constantinescu, compozitorul și interpretul de muzică populară s-a stins din viață în seara zilei de 29 octombrie, în urma unui stop cardio-respirator neresuscitabil. Însă, puțini știu ce dramă i-a marcat viața artistului care a bucurat sufletele a milioane de români prin cântecele sale, dar și care a fost cel mai mare regret al său.

Drama necunoscută din viața lui Mihai Constantinescu care i-a marcat viața artistului

Mihai Constantinescu regreta ca nu a avut urmasi
Mihai Constantinescu regreta ca nu a avut urmasi

Mihai Constantinescu a mărturisit în trecut în cadrul unei emisiuni televizate, dar și în cadrul câtorva interviuri că pierderea părinților săi și mai apoi, dispariția prematură a surorii sale, care suferea de o boală incurabilă, i-a marcat într-un mod foarte drastic viața.

Iar pe lângă dispariția celor dragi, Mihai Constantinescu, a mai fost profund marcat de faptul că nu a putut avea chiar el însuși urmași, cu toate că în tinerețe, a fost la un pas de a deveni tată.

”Un copil responsabilizează mama enorm. Nu a fost să fie sa am un copil. Atunci când mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost în tinerețe cu o fată splendidă și a rămas însarcinată. Ea a luat hotărârea să nu se mai întâmple absolut nimic. Așa că a făcut avort. Eram tânăr, aveam în jur de 30 de ani și ea era în clasa a 12-a. Mi-ar fi plăcut ca ea să fi păstrat copilul”, a mărturisit Mihai Constantinescu, în trecut, la o emisiune TV.

Mihai Constantinescu a fost atât de marcat de faptul că nu a putut avea un copil, încât s-a gândit inclusiv să adopte un suflet căruia să-i fie părinte. „Uite, de exemplu, niște vecini de ai mei, oameni tineri, foarte drăguți amândoi au înfiat un băiat și o fată, frați. Ma uit la ei cu atât drag și îi iubesc atât de mult pentru curajul imens pe care l-au avut pe a face un asemenea gest”, spunea artistul la un moment dat.

Urmăriți Impact.ro și pe