Adevărata relație dintre Prințul Harry și Prințul William. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi frați

Diana Radu 22.10.2019, 15:31
Adevărata relație dintre Prințul Harry și Prințul William. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi frați

Se pare că Prințul Harry al Mării Britanii și fratele său, Prințul William nu au o relație perfectă. Prințul Harry a declarat recent că el și fratele său se află acum „pe drumuri diferite”, iar relația lor are atât „zile bune”, cât și „zile proaste”.

Declarațiile făcute de ducele de Sussex, Harry, au avut loc în contextul în care ducii de Sussex au ieșit acum un an din asociația de caritate din care făceau parte și William şi Kate, ducele şi ducesa de Cambridge. Astfel, presa a început să vehiculeze că relația dintre cei doi frați s-ar fi răcit din cauza faptului că Kate și Megan nu s-ar înțelege așa bine.

Prințul Harry și Prințul William nu se înțeleg așa bine, astfel cei doi frați au luat-o „pe drumuri diferite”

Relatia dintre printul Harry si printul William s-a racit
Relatia dintre printul Harry si printul William s-a racit

Prințul Harry a mai spus despre relația sa cu fratele său, că „anumite lucruri se întâmplă inevitabil, în special într-o poziţie atât de importantă în cadrul unei familii care trăieşte sub o presiune mediatică permanentă”.

„Suntem fraţi. Mereu vom fi fraţi”, a mai spus ducele de Sussex. „În momentul de faţă, cu siguranţă suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu alături de el, aşa cum ştiu că şi el va fi alături de mine. Nu ne mai vedem la fel de mult ca pe vremuri întrucât suntem atât de ocupaţi, dar îl iubesc foarte mult. Cele mai multe faze au luat naştere din nimic, dar între fraţi, după cum bine ştiţi, sunt şi zile bune, şi zile proaste.”

Cât despre presiunile mediatice pe care presa tabloidă le exercită asupra soției sale, Magan, Prințul Harry a declarat că nu vrea ca istoria să se repere. Mama prinţului, Diana, prinţesa de Wales, decedată într-un accident de maşină la Paris în 1997, Harry a răspuns: „Cred că îmi voi proteja întotdeauna familia, iar acum am o familie pe care să o protejez. Aşa că tot ceea ce i s-a întâmplat (Dianei) este incredibil de important în fiecare zi, iar asta nu înseamnă că sunt eu paranoic, ci doar că nu vreau ca trecutul să se repete”, a zis Harry.

Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe