Din ce și-a câștigat Iuliana Luciu primii săi bani. Frumoasa vedetă a făcut o mărturisire sinceră: „Cam 4 ore pe zi făceam asta”

Anca Manolica 03.09.2022, 12:12

Iuliana Luciu, una dintre cele mai apreciate asistente de televiziune de la noi din țară, s-a străduit încă de mică pentru a trăi independent și pentru a-și atinge visele. E a muncit foarte mult până să ajungă în acest punct, apărând pe micile ecrane într-o mulțime de proiecte de succes. Iată din ce și-a câștigat Iuliana Luciu primii săi bani.

Din ce și-a câștigat Iuliana Luciu primii săi bani

Atât ea, cât și sora ei mai mare, Nicoleta Luciu, sunt considerate a fi două dintre cele mai atrăgătoare prezențe feminine din showbiz. Acestea se bucură de ani buni de mult succes, dar și de o mulțime de fani care le urmăresc și le apreciază pentru ceea ce realizează.

Chiar dacă astăzi își permit aproape orice moft, cele două nu au avut dintotdeauna o situație financiară bună, ci au fost nevoite să muncească din greu pentru a obține ceea ce vor. De curând, frumoasa asistentă TV a dezvăluit că s-a străduit încă de la o vârstă foarte fragedă să câștige primii bani. Iată ce făcea ea, la doar 15 ani.

Iuliana Luciu / Foto: Instagram
Iuliana Luciu / Foto: Instagram

Iuliana Luciu, dezvăluiri despre primul job

Ajunsă la 35 de ani, Iuliana Luciu se mândrește cu o carieră în televiziune de succes. La fel ca în cazul multor vedete de la noi, și ea a plecat de jos pentru a ajunge să se bucure de un venit considerabil, lucru pe care îl recunoaște fără nicio jenă și cu care, bineînțeles, se mândrește.

Ea a povestit recent despre primul său job, dar și cum și-a câștigat primii bani, la doar 15 ani. În timp ce fetele de vârsta ei se bucurau de vârsta adolescenței, ea împărțea la acea vreme pliante la semafoare, cu diferite electrocasnice de vânzare, pentru a-și cumpăra ceea ce avea nevoie.

„Primii bani pe care i-am făcut au fost pe la vârsta de 15 ani, când, alături de cea mai bună prietenă de atunci și cu care am rămas bună prietenă și acum, împărțeam pliante pe la semafoare cu tot felul de electrocasnice de vânzare. Cam 4 ore pe zi, după școală făceam asta. Îmi doream un telefon mobil și cu banii strânși am reușit chiar să mi-l cumpăr”, a mărturisit sora Nicoletei Luciu pentru tvmania.ro.

De asemenea, ea a precizat că nu este o fire cheltuitoare și este foarte cumpătată cu finanțele, chiar și când vine vorba de shopping.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...