Ce relație au, de fapt, Nicoleta și Iuliana Luciu. Sora cea mică a recunoscut tot

Ana Anitoiu 24.09.2021, 10:33

Iuliana Luciu a recunoscut ce relație are, de fapt, cu sora ei mai are, Nicoleta Luciu, care s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a mutat din București în Miercurea Ciuc, unde se dedică celor patru copii ai ei.

Cum arată, de fapt, relația dintre Iuliana și Nicoleta Luciu

În prezent, Iuliana și Nicoleta Luciu trăiesc în orașe diferite. Mezina se află în continuare în Capitală și se întâlnește aici cu sora ei atunci când ea vine pentru a rezolva diverse lucruri. Cele două vorbesc la telefon cu fiecare ocazie, iar Iuliana își vede cei patru nepoți prin apeluri video.

”Vorbesc des cu Nicoleta la telefon, dar ne și vedem, când vine în București. Gelozii e mult spus (că ar fi existat între ele de-a lungul timpului, n.r.), dar ea era sora mai mare și voiam să ies cu ea, mă supăram că nu mă lua. Pe nepoți îi văd pe video.”, a spus Iuliana Luciu.

Ce relatie au, de fapt, Nicoleta si Iuliana Luciu. Sora cea mica a recunoscut tot
Nicoleta si Iuliana Luciu

Nicoleta Luciu, despre posibila întoarcere în televiziune

Nicoleta Luciu, acum în vârstă de 41 de ani, a devenit faimoasă după ce a câștigat titlul ”Miss România” în 1999. Frumusețea ei i-a adus numeroase oportunități. A apărut pe coperte ale revistelor, în reclame, și a debutat în televiziune, apoi în muzică și actorie.

Prima emisiune în care a apărut Nicoleta Luciu a fost ”Procesul etapei” a lui Ovidiu Ioaniţoaia, unde a fost animatoare. Apoi, a lucrat cu Horia Brenciu la ”Bingo Liberty”, la TVR, dar şi la „Neaţa”, la Antena 1. Au urmat ”Te uiţi şi câştigi”, ”Neaţa în epoca de piatră” sau ”Teo”.

De la o vreme, însă, ea s-a retras la Miercurea Ciuc unde s-a dedicat soțului ei, omul de afaceri Zsolt Csergo, și celor patru copii ai lor. Chiar dacă i-au atras atenția unele proiecte de televiziune, precum ”Asia Express”, vedeta nu a găsit încă un proiect TV ce să o convingă.

”Nu cred, nu sunt ofertele ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal…

Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor”, a spus Nicoleta Luciu pentru redacția Playtech-Impact.

De asemenea, Nicoleta Luciu a spus că o deranjează faptul că în prezent ceea ce prinde la public este scandalul. Bruneta a menționat că ea a prins ”niște vremuri foarte bune” în televiziune.

”Nici contractele nu mai sunt cum au fost, oamenii parcă nu mai au sentimente în ei, parcă s-au robotizat. Mă gândesc cum reacționam când ne întâlneam între noi. Cine ne-a ținut pe noi în frâu, nu ne-a lăsat să ni se urce la cap.”, a mai spus Nicoleta Luciu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...