Diana Şoşoacă, cadou neaşteptat. Ce i-au oferit nişte preoţi de la Arhiepiscopia Tomisului avocatei din Iaşi

Nicu Stan, Alexandru Teodorescu 26.03.2021, 15:51
Diana Şoşoacă, cadou neaşteptat. Ce i-au oferit nişte preoţi de la Arhiepiscopia Tomisului avocatei din Iaşi

Diana Şoşoacă, cadou neaşteptat. Ce i-au oferit nişte preoţi de la Arhiepiscopia Tomisului avocatei din Iaşi, vedeți în articolul de mai jos.

Diana Șoșoacă, cadou incredibil de la mai mulți preoți. Senatorul independent, profund mișcat

Diana Şoşoacă a primit un cadou neaşteptat de la niște preoţi de la Arhiepiscopia Tomisului. Senatorul a rămas uimită de atenția primită, nu se aștepta la așa ceva. Este vorba despre un cadou inedit primit din partea unui înalt ierarh al Bisericii Ortodoxe.

Senatoarea independent Diana Şoşoacă mai are parte și de suprize frumoase. După ce a fost exclusă din AUR şi a primit amenzi pe bandă rulantă din cauza nerespectării regulilor sanitare, senatorul independent are parte şi de o veste bună.

Ce vrea Diana Sosoaca in Noaptea de Inviere
Ce vrea Diana Sosoaca in Noaptea de Inviere. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Diana Șoșoacă a primit cadoul chiar de Buna Vestire

Diana Șoșoacă a primit cadoul inedit chiar de BunaVestire. Unul dintre ctitori bisericii Sfântul Antonie i-a dăruit Dianei Şoşoacă o icoană alături de câţiva preoţi. Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a precizat faptul că gestul făcut de preot a fost făcut ”poate din admiraţie“ pentru omul politic.

Senatorul Diana Şoşoacă a fost ieri, 25 martie 2021, la Tribunalul Constanţa, acolo unde a avut loc un nou termen în procesul în care Arhiepiscopia Tomisului a cerut instanţei permiterea accesului credincioşilor în biserici, în timpul oficierii slujbelor. De altfel, avocata l-a reprezentat în instanţă pe înaltul ierarh bisericesc cu ocazia pelerinajului la Peştera Sfântului Andrei.

Diana Șoșoacă, revoltată în cazul în care nu se dă liber la circulație până la 5 dimineață în noaptea de Paște

Pe de altă parte, Diana Șoșoacă a declarat că este dispusă să facă tot ce este mai rău, dacă autoritățile nu vor permite populației să participe la slujba de paște până la ora 5:00 dimineață, nu până la 2:00 cum s-a anunțat.

Din pacate e un ordin care vine de sus, de la Guvern și Arafat, pentru incalcarea unui drept absolut la religie și la exprimarea și manifestarea libera a credintelor religioase. Nu îmi poate interzice nimeni ca după ora 2 să plec de la biserica. Obiceiurile noastre și cutumele bisericesti spun ca noi sa stam pana la 5 dimineata, cand inconjuram biserica, facem privehi.

Diana Șoșoacă îndeamnă la violență

Nu ne pot nici intrerupe slujba. Avem o slujba și nu ne spune nimeni cand să venim și cand să ne ducem. Noi o să ne ducem la biserica.

Daca indrazneste cineva sa se opuna sa avem Sfintele Pasti, asa cum s-a facut mereu, credeti-ma ca, daca va fi nevoie, ne vom bate cu toate autoritatile, inclusiv cu Politia si cu Jandarmeria, pentru pastrarea acestui drept”, a spus joi Diana Şoşoacă.

Urmăriți Impact.ro și pe