Dezvăluiri uluitoare din culisele sezonului 3 Asia Express! Ce au pățit vedetele înscrise în emisiunea de la Antena 1: “Ne vine să plângem”

Redacția IMPACT 03.12.2019, 17:52
Dezvăluiri uluitoare din culisele sezonului 3 Asia Express! Ce au pățit vedetele înscrise în emisiunea de la Antena 1: “Ne vine să plângem”

Dezvăluiri uluitoare din culisele sezonului 3 Asia Express! Una dintre perechile de vedete, înscrise la aventura emisiunii de la Antena 1, a scos la iveală tot ce se întâmplă la filmările reality showului care s-a bucurat de un succes răsunător încă de la primul sezon.

Dezvăluiri uluitoare din culisele sezonului 3 Asia Express

Dezvăluiri uluitoare din culisele sezonului 3 Asia Express, la aproape două luni de când s-a dat startul filmărilor pentru emisiunea de la Antena 1! Speak și Ștefania, unul dintre cuplurile de pe lista acestui reality show a făcut mărturisiri neașteptate despre noul sezon al show-ului!

“Nu ne-am imaginat că va fi atât de greu cu cazarea. Uneori, când vine seara, ne vine să plângem la gândul că iar trebuie să găsim un loc unde să dormim. La filipinezi baia e pe ultimul loc. Cred că atunci când termină de făcut o casă își dau seama că nu au baie și se gândesc să mai pună niște pereți, să înfigă în pământ un vas de toaletă și aia e. Chiar dacă baia e în casă arată ca o baie în curte”, au povestit cei doi.

La nivel de mâncare, cei doi au făcut tot felul de experimente culinare. “Mâncarea lor e bună, am încercat niște mațe la grătar, dar nu am putut nici măcar să gustam sângele…au un fel de sânge închegat pe care îl fac tot la grătar”, au mai adăugat ei.

Stefania si Speak, două dintre vedetele din sezonul 3 Asia Express
Stefania si Speak, două dintre vedetele din sezonul 3 Asia Express

Ce spun vedetele despre veridicitatea show-ului de la Antena 1

Participarea la sezonul cu numărul 3 Asia Express le-a dat ocazia celor doi artiști, Speak și Ștefania, să vadă ce se întâmplă de fapt la filmările unui show de o astfel de anvergură. Ei au putut astfel să tragă o concluzie în ceea ce privește veridicitatea acestei emisiuni.

“Eu vă zic sincer că de acasă mă gîndeam că mai sunt și lucruri aranjate, ba chiar m-am bazat pe asta când am decis să vin, dar ce să vezi?! Totul este enervant de adevărat, fugim toată ziua, stăm în locuri în care n-am fi stat niciodata, facem lucruri pe care nu le-am fi făcut niciodată. Nu mi-am imaginat că este atât de real totul și cred că experința asta o să mă bântuie multă vreme de acum încolo”, a mărturisit Speak.

Filmările pentru sezonul 3 Asia Express au început la jumătatea lunii octombrie. 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Aceștia se luptă pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România.