Alex Velea a dat tot din casă, la Asia Express! ”Am cea mai frumoasă femeie în patul meu”

Diana Radu 29.11.2019, 13:45
Alex Velea a dat tot din casă, la Asia Express! ”Am cea mai frumoasă femeie în patul meu”

Alex Velea nu și-a mai văzut soția și copiii de aproape două luni. Cântărețul a plecat la începutul lunii octombrie în Filipine pentru a fi concurent în noul sezon al emisiunii Asia Express. Însă, dorul de familie s-a prins repede în inima vedetei. Iată ce mesaj emoționant i-a transmis acesta Antoniei.

Alex Velea, mesaj emoționant pentru Antonia: ”În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie”

Alex Velea și Mario Fresh formează împreună o echipă în cadrul concursului Asia Express, iar la începutul lunii octombrie cei doi artiști au plecat în Filipine departe de toți cei dragi lor. În ”Jurnal de Asia”, mica bucată a show-ului pe care o putem vedea pe internet până când va apărea pe micile ecrane, Alex Velea a povestit că resimte din plin lipsa Antoniei și a celor doi băiețeii ai săi.

Antonia și Alex Velea
Antonia și Alex Velea

„Iubesc patul, dar şi mai mult l-aş iubi dacă ar fi nevasta mea în patul ăla. Am cea mai frumoasă femeie. În patul meu doarme cea mai frumoasă femeie şi nu doar doarme. Se culcă cea mai frumoasă femeie, şi nu doar doarme. Versul lui Lino: Vino acasă pe la mine să te culci, dar să nu dormi”, a declarat Alex Velea.

”Ne chinuim, ne e foarte greu”

Asia Express urmează să fie difuzată pe Antena 1 începând din primăvara anului viitor. Concurenții au plecat deja în Filipine și Taiwan acolo unde se filmează sezonul 3 al emisiunii, iar concurenții spun că acesta chiar este un concurs dur care le pune la încercare toate abilitățile. Alex Velea a declarat că lui i se foarte greu, dar că se va obișnui și va câștiga.

Alex Velea face mărturisiri din culisele Asiei Express
Alex Velea face mărturisiri din culisele Asiei Express

„Noi credeam că o să fie mai mult mai greu şi ce crezi e foarte slabă competiţia, trebuie să pregătiţi nişte probe mai grave pentru noi. Ni se pare monstru de greu, ne vine să plângem de durere. Ne întrebăm de ce am venit aici! Poate chiar am plâns…Unul pe altul.

Ne chinuim, ne e foarte greu, ce să zicem. Deocamdată ăsta e începutul dar o să ne adaptăm, chiar trebuie să ne adaptăm. Eu cred că aşa uşor, uşor prindem joacă” a mai declarat Alex Velea.

Urmăriți Impact.ro și pe