Primele vedete care au părăsit competiția Asia Express de la Antena 1. Au fost deja surprinse în țară

Diana Radu 14.11.2019, 17:20
Primele vedete care au părăsit competiția Asia Express de la Antena 1. Au fost deja surprinse în țară

La doar câteva săptămâni de când au început filmările din Taiwan și Filipine pentru Asia Expres, reality show-ul difuzat pe Antena 1 a făcut și prima eliminare. Cine este cuplul care a pierdut lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro? Vedetele au fost suprinse în aceste zile în țară.

Primul cuplu care a părăsit competiția Asia Express de la Antena 1: Nico și fiica sa

Nico și fiica ei au fost eliminate de la Asia Express
Nico și fiica ei au fost eliminate de la Asia Express

Show-ul Asia Express urmează să fie difuzat pe Antena 1 în primăvară, însă deja s-a aflat care a fost primul cuplu care a fost eliminat. Este vorba despre Nico și fiica ei, Alexandra Matei, care au fost zărite recent la un concert în București, ceea ce scoate la iveală faptul că au fost eliminate din lupta pentru premiul de 30.000 de euro.

Nico și fiica ei, Alexandra Matei, au fost văzute pe 13 noiembrie la spectacolul We Will Rock You, regizat de Răzvan Mazilu, la Sala Palatului. Chiar dacă nimeni nu trebuia să știe că Nico și Alexandra au fost eliminate, pentru a păstra suspansul emisiunii, acestea s-au dat de gol, scrie click.ro.

Nico și fiica sa prezente la un concert la Sala Palatului
Nico și fiica sa prezente la un concert la Sala Palatului

„E o experiență foarte grea, îmi doresc să îi pot face față fetiței mele, pentru că ea este foarte curajoasă, are voință, are tot ce e nevoie pentru concursul acesta. Asia Express înseamnă extrem de multă adrenalină. Am emoții tot timpul”, spunea Nico după primele zile de filmări.

„Eu știam la ce să mă aștept, sper doar să am norocul să o am pe mama puternică și să reziste până la final”, a adăugat Alexandra.

Cele opt perechi care au mai rămas în competiția Asia Express sunt: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh. Ei luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigător.

Urmăriți Impact.ro și pe