Dezvăluiri din culisele Pro TV. Ce se întâmplă între cântăreața Raluka și colegii de juriu de la SuperStar

Ana Anitoiu 13.12.2021, 09:38
Dezvăluiri din culisele Pro TV. Ce se întâmplă între cântăreața Raluka și colegii de juriu de la SuperStar

Raluka a făcut dezvăluiri din culisele Pro TV. Cântăreața a povestit ce se întâmplă între ea și Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams, colegii ei de juriu de la emisiunea „SuperStar” unde toți patru au pornit în căutarea unor concurenți cu un adevărat talent muzical și potențial de a se remarca pe scenă.

Raluka, despre relația cu cei trei colegi ai ei din juriul „SuperStar”

Raluka susține că în ciuda faptului că este singura femeie care se află la masa juriului emisiunii „SuperStar România” de la Pro TV, nu se pune problema să fie tratată diferit. Ea și colegii ei Smiley, Marius Moga și Carla’s Dreams au aceeași misiune.

„Nu sunt neapărat foarte răsfățată, pentru că fiecare trebuie să-și spună opinia lui, să fim sinceri și să spunem lucrurilor pe nume. Atât timp cât spunem totul pe nume, nu se pune problema de niciun răsfăț’, a declarat Raluka, potrivit Viva.

Ce se intampla intre cantareata Raluka si colegii de juriu de la SuperStar
Raluka la SuperStar

Ce „fură” Raluka de la Smiley

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că „fură” de la „colegul ei de bancă” de la emisiunea „SuperStar România”. Mai exact, Raluka trage cu ochiul în foile artistului, care este conștiincios și notează cu atenție date despre fiecare concurent în parte.

„Aș fi vrut să scriu numele (pe cartonașele de la pupitrul ei de jurat, n.r.), pentru că am o problemă cu memoria, uit numele și vârsta și așa mai departe. Astfel, am o hârtie pe care să scriu. Dar acum am văzut că scrie Andrei (Andrei Maria, cunoscut cu numele de scenă Smiley, n.r.) toate numele și trag cu ochiul la el pe hârtie să văd exact, să nu greșesc”, a mai spus Raluka.

Secretele pe care le are Raluka pentru o siluetă de invidiat

Totodată, Raluka a dezvăluit ce secrete are pentru silueta ei de invidiat. Cântăreața în vârstă de 32 de ani a spus că nu ține și nu a ținut niciodată diete. Însă, artista a precizat că ar apela la un regim alimentar în cazul în care ar ajunge să aibă nevoie să scape de unele kilograme în plus.

„Cred că ține de stilul meu de viață care este foarte activ (felul în care arată, n.r.).Cât nu am o problemă cu greutatea nu țin (o dietă, n.r.). Încerc să mănânc cât mai sănătos și să fac cât de mult sport pot eu. Dar oricum eu sunt un om foarte activ. Nu prea pot să stau într-un loc”, a mai spus Raluka, jurat la „SuperStar”. Vezi și câţi bani cer Smiley şi Carla’s Dreams pentru un eveniment!

Duminică, 12 decembrie, după ce de-al treilea show live de la emisiunea „SuperStar”, patru concurenți s-au calificat în finală. Alessandro Mucea, Romina Apostol, Alexandru Precup și Maria Jugănaru au intrat în cursa pentru marele premiu în valoare de un milion de lei. Finala va avea loc pe 17 decembrie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...