EXCLUSIV

Câţi bani cer Smiley şi Carla’s Dreams pentru un eveniment. Nu se joacă, sumele sunt cu adevărat impresionante (exclusiv)

Stan Filon 12.11.2021, 09:37
Câţi bani cer Smiley şi Carla’s Dreams pentru un eveniment. Nu se joacă, sumele sunt cu adevărat impresionante (exclusiv)

S-a aflat acum cât te costă să-l aduci pe Smiley sau pe Carla’s Dreams pentru un eveniment. Sumele sunt unele enorme, dar și spectacolul promis este unul pe măsură. Din păcate, artiștii îți vor încărca factura și cu alte cheltuieli, mai ales dacă spectacolul sau evenimentul are loc în provincie, nu în București.

Iată câţi bani cer Smiley şi Carla’s Dreams pentru un eveniment

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Melodiile sale sunt fredonate de milioane de tineri, mai ales că ajung imediat să fie hit. Atunci când vine vorba despre concerte, spectacole sau chiar și evenimente private, Smiley nu se dă în lături.

Este însă destul de scump să îl chemi la un eveniment privat, deoarece solicită un tarif de 15.000 de euro plus TVA! În plus de asta, trebuie să mai scoți din buzunar bani și pentru transportul trupei sale, dar și pentru artist, care circulă mai mult cu avionul.

Cati bani cer Smiley si Carlas Dreams pentru un concert
Cati bani cer Smiley si Carlas Dreams pentru un concert

”Solistul are și alte cerințe”

”Smiley cere 12.000 de euro + TVA, la concerte, iar la cele Corporate și Privat, pentru un recital de 60 de minute, onorariul este de 15.000 de euro + TVA, pentru el și echipa lui. Dar solistul are și alte cerințe, la concertele pe care le susține în afara Bucureștiului: transport de la București cu mașina-1 euro/ km și TVA, plus un bilet de avion pentru Smiley.

Cazare la hotel de minimum 4 stele – 8 camere duble cu paturi separate și o cameră single, masă pentru 17 persoane. În plus, Smiley înregistrează câștiguri și din drepturile de autor, din postările pe Internet, dar și din casa lui de producție”, a declarat un impresar pentru Playtech.ro.

Câți bani solicită Marius Moga pentru o melodie

Nici colegul său din juriul emisiunii de la Pro TV ”SuperStar” Carla’s Dreams nu este mai ușor de adus. Și trupa acestuia are pretenții financiare foarte ridicate. Aceștia cer între 12.500 și 15.000 de euro, la spectacolele susținute în aer liber, mall, și la petrecerile corporatiste. În pus, trebuie să plătești și transportul, care este de 3, 9 lei/ kilometru, un bilet de avion, pentru distanțe de peste 300 de kilometri, diurnă și cazare.

Marius Moga, și el jurat la celebra emisiune de la Pro TV, câștigă în jur de 4.000 de euro pentru o melodie, însă vedete se înghesuie să colaboreze cu el, deoarece succesul este aproape garantat. Melodiile făcute de el ajung foarte ușor în trend.

Cealaltă jurată, Raluka, are tarife accesibile. Astfel, dacă cineva vrea ca Raluka să îi cânte la un eveniment privat, trebuie să scoată din buzunar o sumă cuprinsă între 2.000 și 2.500 de euro, pentru un recital de 40 de minute, potrivit aceleiași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...