Ce probleme are Raluka cu Smiley, Carla’s Dreams şi Marius Moga la „Superstar”, noul show de pe Pro TV. „E greu”

Iancu Andreea 07.09.2021, 14:08
Ce probleme are Raluka cu Smiley, Carla’s Dreams şi Marius Moga la „Superstar”, noul show de pe Pro TV. „E greu”

Raluka se bucură de statutul de jurat în cadrul celui mai nou show ce urmează să fie difuzat la Pro TV. Cântăreața, care s-a remarcat și datorită participării la Asia Express, îi are alături pe Smiley, Carla’s Dreams şi Marius Moga la masa juriului emisiunii „Superstar”. Producția, care a fost filmată pe parcursul acestei veri, urmează să debuteze în cadrul postului în următoarele zile. Până la difuzarea primei ediții Raluka a dezvăluit ce probleme are cu Smiley, Carla’s Dreams și Marius Moga. Artista a oferit detalii inedite din culisele show-ului.

Jurata Raluka, despre problemele pe care le are cu Smiley, Carla’s Dreams și Marius Moga la „Superstar”

Doar câteva zile îi despart pe telespectatori de prima ediție a noii emisiuni de talente de la Pro TV, „Superstar”. Grila de toamnă include acest show care își propune să descopere adevărate talente, într-un spectacol jurizat de celebrități precum Raluka, Smiley, Carla’s Dreams și Marius Moga. Prezența feminină de la masa juriului a fost invitată în cadrul ediției de astăzi a emisiunii „Vorbește lumea” și a dezvăluit câteva detalii picante din culisele producției. În cadrul mărturisirilor, Raluka a inclus și problemele cu care se confruntă alături de restul juraților.

Fosta concurentă Asia Express apreciază noua postură, însă recunoaște că există păreri diferite la masa juriului. Raluka a povestit chiar că cel mai aprig este Carla’s Dreams, care nu ezită să îi mustre pe concurenți atunci când este cazul. În plus, faptul că este singura femeie dintre membrii juriului este destul de dificil, apreciând contribuția fiecăruia în muzica românească.

Sunt foarte recunoscătoare că sunt aici. Vrei să ştii dacă m-am certat cu cineva? Da, m-am certat! Dar Carla’s Dreams i-a certat pe toţi, oricum. Nu ştiu ce ar trebui să aibă un Superstar, serios. E o chestie subiectivă. Nu e neapărat despre voce, nu e despre vreun caz social, trebuie să există talentul, asta e clar, dar nu doar asta. Este foarte importantă şi atitudinea. Aroganţa nu îşi are locul decât atunci când o pui în muzică. Oamenii cu adevărat talentaţi sunt umili, asta e frumuseţea. Noi, juraţii, avem păreri destul de diferite ceea ce e bine. Îmi doresc ca cel care va câştiga acest concurs să ajungă un mare artist. E greu să fiu alături de colegii mei. Oricât de puternică aş fi, atunci când am trei bărbaţi imenşi lângă mine e greu. Sunt foarte valoroşi şi au ceva de zis în meseria asta, a povestit Raluka, la Vorbeşte Lumea.

Ce probleme are Raluka cu Smiley, Carla's Dreams și Marius Moga la Superstar
Emisiunea Superstar debutează în această toamnă la Pro TV

Când debutează show-ul „Superstar” la Pro TV

Postul de televiziune speră să dea lovitura cu o nouă emisiune de talente. Astfel, formatul care a devenit un fenomen la nivel global, urmărit de peste 500 de milioane de telespectatori din întreaga lume, urmează să debuteze în această toamnă și în România. Show-ul speră să reușească să transforme oamenii obișnuiți în adevărate staruri muzicale. Premiera emisiunii urmează să aibă loc vineri, de la 20:30.

Începând de vineri, 10 septembrie, de la ora 20:30, dar și în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, Superstar România își dorește să dea încredere oamenilor talentați pentru a-și schimba viața. Dintre toți cei care au ajuns la preselecții pentru un loc în emisiune, doar unul singur va putea deveni următorul Superstar. Cu toții vor trece prin atenta jurizare a celor patru membrii: Smiley, Raluka, Carla’s Dreams și Marius Moga.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...