Decizie radicală luată de Anamaria Prodan. Gestul care îl va înfuria pe Gigi Becali

Iancu Andreea, Ozana Mazilu 09.10.2021, 16:08
Decizie radicală luată de Anamaria Prodan. Gestul care îl va înfuria pe Gigi Becali

Prima femeie agent FIFA, Anamaria Prodan, a făcut recent o afirmație interesantă, care îl va înfuria pe Gigi Becali cu siguranță. După scandalul divorțului impresarei de soțul său Reghecampf, despre care aceasta lăsa să se înțeleagă că îl poate avea drept protagonist și pe Becali, soția antrenorului Craiovei anunță o decizie radicală. Gestul acesteia este total neașteptat.

Decizia luată de Anamaria Prodan îl va înfuria pe Gigi Becali

Prezentă în cadrul unui eveniment recent, Anamaria Prodan a primit din partea unui reporter o întrebare surprinzătoare. Impresara, care și-a dedicat o mare parte din viață în slujba fotbalului și transferurilor sportive, a mărturisit că nu exclude o mișcare impresionantă. Decizia anunțată de Anamaria Prodan l-ar putea înfuria pe Gigi Becali, actualul patron al FCSB. Impresara Anamaria Prodan Reghecampf susține că este dispusă să investească în echipa CSA Steaua, formație implicată, de asemenea, într-un scandal cu patronul Gheorghe Becali.

Soția lui Reghe consideră că este necesară o investiție în orice context în care se poate obține performanță. Din păcate, deocamdată, CSA Steaua nu poate promova din Liga a 2-a în Liga 1 din cauza unor probleme juridice. Echipa nu a demarat procedurile pentru a schimba forma de organizare, din drept public în drept privat și astfel nu va putea fi primită în Liga 1 în vara lui 2022. Cu toate acestea, impresara nu pare să fie deranjată de situație și transmite că este pregătită chiar și pentru o investiție în cazul formației din Ghencea.

Da, normal. De ce sa nu investeşti? Investeşti oriunde se poate face performanţă. Acolo este o problemă numai pentru faptul că ești din Liga 2, iar pe urmă ce faci? Că nu mai ai voie să investeşti tu. Şi trebuie să ai pe cineva, a declarat Anamaria Prodan, conform TV Telekom Sport.

Decizie radicală luată de Anamaria Prodan. Gestul care îl va înfuria pe Gigi Becali
Anamaria Prodan Reghecampf și Gigi Becali, la cuțite

Conflict între soția lui Reghecampf și Gigi Becali

Relația dintre Anamaria Prodan Reghecampf și patronul FCSB obișnuia să fie una bună, însă lucrurile s-au schimbat în momentul transferului lui Dennis Man la Parma. Deși Anamaria ar fi trebuit să se ocupe de tranzacție, Gigi Becali l-a pus pe vărul Giovanni Becali să intermedieze mutarea fotbalistului, deși acesta era reprezentat de impresară. Evenimentul a lipsit-o pe Anamaria de un comision consistent, astfel că anunțul investiției de la CSA Steaua pare o replică dată lui Becali. Deși a trecut ceva timp de la conflict, Anamaria Prodan nu poate trece peste scandal.

Am investit sentimente în omul ăsta, l-am lăudat pe Becali, deși uneori merita înjurat. A luat banii copiilor mei. Familia Becali a luat banii noștri. A încercat doar să facă rău, a explicat Anamaria Prodan la GSP Live, în vara acestui an.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...