În plin scandal de divorț cu Reghe, Anamaria Prodan face mărturisiri neașteptate. Totul despre dezamăgirile pe care le-a trăit

Ioana Bucur 07.10.2021, 23:12
În plin scandal de divorț cu Reghe, Anamaria Prodan face mărturisiri neașteptate. Totul despre dezamăgirile pe care le-a trăit

Celebra impresară traversează o perioadă dificilă, pe plan personal, de la apariția zvonurilor legate de o posibilă despărțire de bărbatul cu care își dorește să-și petreacă tot restul vieții. În plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut mărturisiri neașteptate.

Anamaria Prodan, mărturisire despre trecutul său

După muncă, răsplata. Anamaria Prodan a reușit să se impună într-o lume în care, până acum, bărbații făceau regulile. În scurt timp, fiica regraetatei Ionela Prodan a devenit unul dintre cei mai de succes impresari din fotbal. Activitatea sa profesională a fost celebrată la ediția de anul acesta a Galei Excelenței, unde a primit premiul pentru cea mai puternică personalitate feminimă din România.

O performanță la care nu a ajuns deloc ușor: seriozitatea, ambiția și perseverența au fost ingredientele ce au adus-o, în cele din urmă, pe culmile succesului, în ciuda piedicilor pe care le-a avut de-a lungul timpului, unele puse chiar de persoane la care nu s-ar fi așteptat.

„Succesul înseamnă în primul rând seriozitate, căci fără ea nu ajungi nicăieri. Pentru a avea succes nu am avut vacanțe, am muncit non stop, însă nu aș schimbă nimic, doar aș renunță la unele prietenii. Oamenii sunt răi, prietenie înseamnă să fii mereu acolo la orice ora din zi și din noapte”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Are o carieră de succes și o familie ce părea, până în urmă cu câteva luni, de perfectă. Întrebată dacă ar putea schimba ceva din trecutul său, mai ales în contextul scandalului legat de divorțul de Laurențiu Reghecampf, cu zâmbetul pe față și cu fiul său lângă ea, Anamaria Prodan a spus că nu are niciun regret, însă, dacă ar putea, și-ar da un sfat legat de…prieteni.

„N-aș schimba absolut nimic. Poate aș fi mult, mult, mult mai atentă când îmi aleg prietenii. Oamenii sunt, cumva, răi, nu înțeleg că atunci când cineva îți oferă toată dragostea și prietenia, trebuie să fii acolo lângă ei la orice oră, nu să fii invidios și să faci rău. Da, mi-aș alege prietenii cu mare grijă”, a spus Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Este, de altfel, un sfat pe care l-a dat și copiilor săi: „Întotdeauna le-am spus asta”.

În plin scandal de divorț cu Reghe, Anamaria Prodan face mărturisiri neașteptate

„Nu e niciun divorț”

Întrebată despre despărțirea de Reghe, impresara a răspuns scurt și la obiect: „Nu e niciun divorţ”.

„Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice”, a mai spus Anamaria Prodan.

Încă de la apariția primelor imagini ce dădeau de înțeles că soțul său ar avea o relație extraconjugală, Anamaria Prodan și-a apărat relația ca o leoaică.

„E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu, în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva.

Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie. E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit.

Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, declara în urmă cu ceva timp Anamaria Prodan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...