Cum a reacţionat Anamaria Prodan după ce Becali a declarat că vrea să fie nașul lui Reghecampf. „Am tolerat”

Andrei Cezar 23.08.2021, 11:29
Cum a reacţionat Anamaria Prodan după ce Becali a declarat că vrea să fie nașul lui Reghecampf. „Am tolerat”

Aflată în Dubai de săptămâni bune, acolo unde se ocupă de transferul jucătorilor pe care îi impresariază, Anamaria Prodan este la curent și cu tot ceea ce se scrie în presa din România, în legătură cu ea și soțul ei. Ea a vorbit într-un interviu despre posibilitatea ca Gigi Becali să îi fie naș lui Laurențiu Reghecampf, ceea ce întăreștea ideea potrivit căreia Anamaria și Reghe sunt pe punctul de a divorța.

Reacția Anamariei Prodan, după ce Becali a declarat că vrea să fie nașul lui Reghe

Relația dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali nu este deloc una bună. În repetate rânduri cei doi și-au aruncat vorbe grele, iar agentul FIFA nu a ezitat chiar să îl acuze pe latifundiar că din cauza lui relația sa cu Laurențiu Reghecampf s-a deteriorat.

Anamaria Prodan a vorbit din nou despre finanțatorul FCSB-ului, în contextul prieteniei dintre soțul ei și Gigi Becali. Femeia de afaceri consideră că o astfel de relație între Reghe și Becali nu ar avea cum să existe, din cauza jignirilor pe care latifundiarul i le-a adus lui soțului ei de-a lungul timpului.

Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’!

Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar!

Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată.

Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu.

Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a spus Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

Cum a reactionat Anamaria Prodan dupa ce Becali a declarat ca vrea sa fie nasul lui Reghecampf.
Cum a reactionat Anamaria Prodan dupa ce Becali a declarat ca vrea sa fie nasul lui Reghecampf. „Am tolerat”

”Să mă anunțați când e nunta să vin și eu”

Anamaria Prodan a luat în glumă posibilitatea ca nunta dintre Laurențiu Reghecampf și presupusa amantă să aibă loc și a ironizat varianta vehiculată ca Gigi Becali să îi fie naș antrenorului de la Universitatea Craiova.

Anamari Prodan: (n.r. – râde). Nașul Gigi Becali? (n.r. – Anamaria râde din nou). Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțați când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească.

Urmăriți Impact.ro și pe