Decizia ciudată luată de Cleopatra Stratan după nuntă. Edward Sanda a confirmat. ”Lumea s-a obișnuit”

Stan Filon 28.09.2021, 13:32

Acum s-a aflat decizia ciudată pe care a luat-o Cleopatra Stratan, după nunta cu Edward Sanda! Cei doi tineri s-au căsătorit în urmă cu două săptămâni și s-au întors recent din luna de miere, care a ținut, de fapt, două săptămâni. S-au întors și mai îndrăgostiți unul de celălalt, dar și mai bronzați.

Decizia ciudată luată de Cleopatra Stratan după nunta cu Edward Sanda

A fost nuntă mare în showbizz-ul din România, după ce Cleopatra Stratan s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Edward Sanda, cântăreț și el. Evenimentul a fost unul foarte fericit, în care s-au respectat toate tradițiile mai puțin una destul de importantă.

Mireasa a refuzat să ia numele soțului său și are motive întemeiate. Cleopatra Stratan a intrat în lumina reflectoarelor din copilărie. Avea numai trei ani când a lansat melodia ”Ghiță”, cu care a devenit cunoscută atât în țară, cât și peste hotare.

Decizia ciudata luata de Cleopatra Stratan dupa nunta cu Edward Sanda
Decizia ciudata luata de Cleopatra Stratan dupa nunta cu Edward Sanda

Clepatra Stratan este în Cartea Recordurilor

Talentul, dar și vârsta ei extrem de fragedă au ajutat-o să ajungă chiar și în Cartea Recordurilor. Și nu doar o dată, ci de șase ori! Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunoşterea pentru:

  • cea mai tânără interpretă care a înregistrat un album;
  • cea mai tânără interpretă într-un concert „live”;
  • cea mai bine plătită artistă tânără (10.000 euro pentru o singură melodie – bani donaţi public, în scopuri caritabile);
  • cel mai tânăr interpret care a primit trei premii MTV;
  • cea mai tânără interpretă care a înregistrat un „hit” naţional (o piesă situată pe locul 1 în topuri naţionale).
  • cea mai tânără interpretă de succes, de care este cea mai mândră.

Așadar, Cleopatra Stratan este un nume foarte cunoscut în toată lumea și tânăra nu a vrut să renunțe la acesta. La nunta cu Edward Sanda, artista a decis să-și păstreze numele, iar alesul inimii sale a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

”Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a spus Edward Sanda.

Cei doi tineri însurăței tocmai c s-au întors din luna de miere, pe care au petrecut-o departe de România și de frigul care se instalează ușor-ușor. Au petrecut clipe de neuitat în Sardinia. ”Am fost în Sardinia, o insulă lângă Italia și Franța, acolo încă este vară, am profitat și noi”, a mai spus Edward Sanda.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...