Cleopatra Stratan și Edward Sanda au surprins când s-au cununat în biserică, la Chișinău. Ce s-a observat la ținutele lor

Iancu Andreea 23.08.2021, 09:15

Ea nu îl mai așteaptă pe “Ghiță la portiță”, în timp ce el a renunțat la burlăcie. Deși mulți s-au grăbit să afirme că sunt mult prea tineri pentru acest pas, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat. Cei doi îndrăgostiți au devenit soț și soție, după ce au spus un DA! răspicat în fața ofițerului de Stare Civilă. În plus, Cleopatra și Edward au făcut și cununia religioasă, în biserică, la Chișinău. Ceea ce a surprins însă pe mulți au fost ținutele pe care le-au ales cei doi proaspăt căsătoriți. Aceștia au decis să nu țină cont de tipare și să se bucure doar de iubirea lor și de momentul special.

Cum au surprins Cleopatra Stratan și Edward Sanda în biserică. Cei doi s-au cununat la Chișinău

O zi plină de emoții a avut loc duminică, 22 august, pentru cei mai tineri îndrăgostiți din showbiz. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, după ce în urmă cu opt zile, proaspeții însurăței răspundeau afirmativ în fața ofițerului de Stare Civilă. Pentru că și-au dorit să confirme legământul dintre ei și în biserică, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au participat la o ceremonie intimă, la Chișinău, unde au surprins cu alegerea lor, ca soț și soție.

Fanii celor doi au putut admira primele fotografii de la evenimentul special din viața artiștilor, pe rețelele de socializare, acolo unde proaspătul soț al Cleopatrei Stratan a transmis și primul mesaj emoționant după cununia religioasă. Totuși, dincolo de faptul că amândoi au decis să facă pasul cel mare la o vârstă destul de fragedă, Cleopatra având abia 18 ani împliniți, iar Edward numai 24 de ani, aceștia au surprins prin alegerea ținutelor de nuntă. Ei au optat pentru o vestimentație decentă, lejeră și simplă. În timp ce Cleopatra a ales o rochie diafană, albă, fără elemente speciale, Edward a asortat la costumul său de mire o pereche de adidași. Cuplul s-a fotografiat alături de membrii familiei, întreaga ceremonie fiind foarte restrânsă, doar cu apropiații.

Astăzi ne-am cununat in fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!, a scris Edward Sanda pe Instagram.

Cum au surprins Cleopatra Stratan și Edward Sanda în biserică, după ce s-au cununat la Chișinău
Cleopatra și Edward, la cununia religioasă

Cei doi însurăței au marcat fericitul eveniment într-un mod inedit

Cu puțin timp înainte de a se căsători, Edward și Cleopatra au lansat o piesă împreună, în versurile acesteia fiind transpusă povestea lor de dragoste. Noul cuplu pare să trăiască fiorii unei iubiri adolescentine, ca în filme, iar Cleopatra recunoaște că între ea și soțul său se regăsește o iubire specială, de suflete pereche. Cu toate că au existat și guri rele care au afirmat că decizia nunții a fost una pripită, dat fiind faptul că fiica lui Pavel Stratan abia a împlinit vârsta majoratului, se pare că deocamdată iubirea învinge.

O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre, care va avea loc pe 14 august! Mulțumim tuturor celor care au contribuit la acest proiect! Vă iubim!, a scris și Cleopatra Stratan pe internet.

Urmăriți Impact.ro și pe