Decesul care l-a mișcat pe Raed Afarat. Mesajul trist al secretarului de stat

Madlen Moraru 04.05.2020, 08:28
Decesul care l-a mișcat pe Raed Afarat. Mesajul trist al secretarului de stat

Raed Arafat a fost marcat de un deces petrecut recent, din pricina infectării cu noul virus. Secretarul de stat a transmis un mesaj trist, care a reușit să le atragă atenția românilor. De la izbucnirea pandemiei, numărul victimelor a crescut și în România, în mod simțitor. Aproape 800 de persoane au decedat, iar numărul ar putea crește și mai mult, fiind un bilanț sumbu anunțat de autorități și pentru următoarea perioadă.

Decesul care l-a mișcat pe Raed Afarat

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a reacționat cu privire la un deces din pricina noului virus. Raed Arafat a avut un mesaj neașteptat, transmis chiar pe rețelele sociale. Acesta a anunțat că este în doliu, fiind vorba despre un alt cadru medical răpus din cauza expunerii la riscurile infectării.

Decesul care l-a mișcat pe Raed Afarat. Mesajul trist al secretarului de stat
Al șaptelea cadru medical, un ambulanțier din Suceava, a decedat duminică, din pricina luptei cu noul virus

Mesajul trist al secretarului de stat

Decesul care l-a marcat pe șeful DSU a fost cel al unui ambulanțieri de 60 de ani, despre care a fost anunțat că a murit în dimineața de duminică. Bărbatul a fost al șaptelea cadru medical răpus de infecția respiratorie, de la începutul pandemiei, la noi în țară.

„Este vorba de o persoană de 60 de ani, cu o patologie asociată evidentă. A venit în compartimentul de terapie intensivă, a fost ventilat, dar din nefericire funcția lui respiratorie a cedat”, a susținut Raed Arafat.

Totodată, oficialul a reacționat prin intermediul contului oficial de Facebook, unde a scris un mesaj de condoleanțe pentru angajatul Serviciului de Ambulanță Suceava. Ion Irimescu avea vârsta de 60 de ani și a decedat cu o zi în urmă, fiind internet pe una din secțiile din Iași.

”Al doilea coleg ambulanțier a decedat fiind victima virusului SARS-COV 2. Condoleanțele familiei acestuia și colegilor de la Serviciul de Ambulanță Județean Suceava.”, a transmis Raed Arafat, pe contul său oficial de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe