Cum vor funcționa, de fapt, saloanele de cosmetică după redeschidere. Regulile, anunțate de Raed Arafat

Luiza Moldovan 01.05.2020, 13:32
Cum vor funcționa, de fapt, saloanele de cosmetică după redeschidere. Regulile, anunțate de Raed Arafat

Cum vor funcționa, de fapt, saloanele de cosmetică după redeschidere. Regulile, anunțate de Raed Arafat. Cum să faci la cosemtică, să nu te infectezi.

Cum vor funcționa, de fapt, saloanele de cosmetică după redeschidere. Regulile, anunțate de Raed Arafat

Saloanele de cosmetică se deschid din 15 mai, dar vor funcționa după alte reguli. Raed Arafat a spus de mai multe ori că înțelege necesitatea acestor saloane și că echipele de specialiști lucrează la un set de norme care să facă posibilă distanțarea socială.

Programările vor trebui să fie respectate la minut. Niciun client care întârzie nu va avea locul ocupat, spune Arafat, care consideră că zonele de așteptre sunt foarte periculoase și că trebuie evitate cu orice preț.

„Ai nevoie de măsuri speciale pentru frizerii, pentru cosmetică. Nu poți nelimitat să le ții închise, trebuie să-și reia activitatea, dar sub o formă nouă. Posibil că nu vor avea zonă de așteptare, trebuie să te programezi, te duci direct la programare, știi că ești așteptat. Ai întârziat, vine altul în locul tău, nu stai și aștepți acolo. Te duci și te plimbi pe stradă o jumătate de oră și te întorci, nu stai acolo”.

Deschiderea saloanelor de cosmetică e așteptată cu mai multă nerăbdare decât ultimul episod
instagram" width="1200" height="927" /> Galeriile de artă nu se vor deschide prea curând, dar ce e important e să se deschidă saloanele de cosmetică foto: instagram

Arafat: „Vor fi luate măsuri punctuale”

„Zona de așteptare va deveni una sensibilă, va trebui să nu mai existe temporar. Trebuie să se înțeleagă că ne gândim cu colegii specialiști la acest domeniu, la măsuri punctuale, pe diferite domenii, care trebuie să fie luate ca măsuri compensatorii la măsurile de relaxare”, a declarat Raed Arafat.

Țări ca, de exemplu, Danemarca au deschis saloanele de coafură la mijlocul lui aprilie. S-a creat o situație aproape imposibil de gestionat, pentru că saloanele pur și simplu au fost luate cu asalt de cătyre clienți. Cine nu s-a mișcat repede a pierdut programarea pe următoarele trei săptămâni. În Danemarca, singurele măsuri care s-au luat pentru saloanele de cosmetică au fost instalarea unor aparate pentru igienizarea mâinilor la intrare.

Urmăriți Impact.ro și pe