De ce nu a dorit Roxana Nemeş să se afle în presă de căsătoria sa. Fosta concurentă “Survivor”: Doar aşa se poate”

Badea Violeta, Ana Ionescu 20.09.2021, 17:25

Roxana Nemeș, fosta concurentă de la Survivor România, s-a căsătorit în mare secret cu Călin Hagima, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Frumoasa blondină a publicat abia acum primele imagini de la marele eveniment. Mai mult, fosta concurentă a show-ului de la Kanal D a dezvăluit și motivul pentru care nu a dorit ca presa să afle de nunta sa.

Roxana Nemeş s-a căsătorit în secret

Veste importantă pentru fanii emisiunii Survivor România. Una dintre cele mai apreciate concurente și-a unit destinul alături de iubitul ei. Bineînțeles este vorba de Roxana Nemeș, în vârstă de 31 de ani. Blondina a ales să spună „Da” în secret, iar alături i-a fost doar familia și cei mai apropiați prieteni.

Fosta războinică s-a căsătorit cu Călin Hagima. La distanță de câteva zile, blondina a publicat primele fotografii de la cel mai important eveniment din viața ei. Recent, ea a fost invitată în cadrul emisiunii „Teo Show” și a dezvăluit motivul pentru care nu a dorit să afle presa de căsătoria sa.

„E foarte important să fim o echipă. Doar aşa se poate, în opinia mea. Am scris o piesă pentru soţul meu, este povestea noastră de iubire. Noi ne cunoaştem de ceva vreme, dar abia după vreun an şi jumătate am decis să fim împreună.

Viaţa a vrut să fie aşa! El a venit exact când şi cum a trebuit. Cununia noastră a fost ceva spontan, am făcut asta pentru că am simţit amândoi. Nu simt că s-a schimbat ceva între noi, suntem foarte fericiţi, a fost o petrecere superbă, lumea s-a distrat de minune. A fost foarte frumos! Ne-am dorit discreţie, am vrut să fie o petrecere cu prietenii apropiaţi şi familie. Sunt bucuriile noastre!”,a spus Roxana Nemeș la Teo Show.

Nunta Roxanei Nemes

Roxana Nemeș a vorbit despre sarcină

Roxana Nemeș a declarat că își dorește enorm să devină mamă și deja a început să lucreze la asta. Vedeta a vorbit în premieră despre primul ei copil și al lui Călin Hagima.

„Nu m-a întrebat nimeni când fac un copil, părinţii mei ştiu că noi lucrăm la treaba asta. Ne dorim foarte mult un copil. O să facem şi nuntă mare în curând. Şi Doamne Ajută să vină şi bebe, mă rog mereu!”, a mai adăugat Roxana Nemeș la Teo Show.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...