Roxana Nemeş a învins o boală extrem de periculoasă. Fosta concurentă de la Survivor 2021, operată: „M-a chinuit rău şi la emisiune”

Ioana Bucur 02.07.2021, 17:30
Roxana Nemeş a învins o boală extrem de periculoasă. Fosta concurentă de la Survivor 2021, operată: „M-a chinuit rău şi la emisiune”

Mulți au criticat-o pentru evoluția de la Survivor 2021, însă puțini știu ce suferință ducea pe picioare, fără să se plângă. Roxana Nemeş a învins o boală extrem de periculoasă. Fosta „Faimoasă” a fost operată.

Roxana Nemeş a învins o boală extrem de periculoasă

Pentru Roxana Nemeș, experiența Survivor 2021 nu a durat foarte mult. Puțini au știut că, departe de camerele de filmat și de ochii curioșilor, faimoasa ducea pe picioare o boală extrem de periculoasă. Vedeta a mărturisit recent ce diagnostic a primit, acum mai bine de un an, de la medici și cât de greu i-a fost să facă față condițiilor din Republica Dominicană.

„La un control banal am aflat de această boală. Domnul doctor a depistat acum un an jumătate, am refuzat să cred că am aşa ceva. Aveam dureri groaznice. Boala duce şi la infertilitate, este vorba despre endometrioză. M-a chinuit rău şi la Survivor, eram mereu pe pastile”, a spus Roxana Nemeş, la Teo Show.

Ca să scape de durerile puternice provocate de endometrioză, Roxana Nemeș a ales să se opereze. După o recuperare rapidă, fără complicații, acum poate spune, liniștită, că este bine, cu toate că este încă sub tratament. Diagnosticul primit de ea a fost un adevărat șoc, mai ales că această afecțiune poate duce la infertilitate.

„Acum, după operaţie sunt bine. Nu a fost foarte greu, am preferat să rezolv problema decât să am astfel de dureri. M-am recuperat rapid. Sunt sub tratament. Îmi doresc copii, când vrea Dumnezeu atunci o să vină, poate a întârziat până acum şi din cauza acestei afecţiuni. Lucrăm la un bebe, da”, a mai spus Roxana Nemeş, la emisiunea lui Teo Trandafir.

Roxana Nemeş a învins o boală extrem de periculoasă
Roxana Nemes

„Simt că voi fi mamă de băiat”

Într-un interviu acordat OK!Magazine, Roxana Nemeș a mărturisit că își dorește foarte mult să aibă copiii, având deja o presimțire că va fi mamă de băiat.

„Îmi doresc copii foarte mult, dar nu cred că există acel moment potrivit! O să vină când vrea el şi când vrea Dumnezeu, normal! Noi îl aşteptăm! Simt că voi fi mamă de băiat. Dar, pe lângă băiat, îmi doresc şi o fetiţă. Cel mai important e să fie sănătos sau să fie sănătoşi”, a spus vedeta, pentru sursa citată.

Faimoasa cântăreață a postat o fotografie de pe una dintre plajele din Republica Dominicană și și-a adus aminte cu nostalgie despre apusul de soare de care pur și simplu s-a îndrăgostit pe loc.

„Mi-am adus acum aminte… eram pur și simplu îndragostită de apusul din Dominicana! Era momentul meu de “zen”;); momentul în care îmi încărcam bateriile, pentru a rezista în competiția Survivor.:) Poza asta e facută acum 2 ani, tot pe o plajă din Dominicană. Sa aveți o seară minunată!”, este mesajul postat de Roxana Nemeș, care însoțește o fotografie cu un apus de vis din Republica Dominicană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...