Roxana Nemeș dă lucrurile pe față despre Survivor 2021. Fosta concurentă: „Eram pur şi simplu îndrăgostită”

Nicu Stan, Ana Chivu 29.06.2021, 11:13
Roxana Nemeș dă lucrurile pe față despre Survivor 2021. Fosta concurentă: „Eram pur şi simplu îndrăgostită”

Roxana Nemeș dă lucrurile pe față despre Survivor 2021. Fosta concurentă: „Eram pur şi simplu îndrăgostită”. Mai multe amănunte, în articolul de mai jos.

Roxana Nemel, adevărul despre Survivor România. ”Mi-am adus acum aminte…”

Roxana Nemeș dă lucrurile pe față despre Survivor 2021. Fosta concurentă  își aduce aminte cu nostalgie de perioada petrecută în competiția Survivor România.

Roxana Nemeș a lăsat în urmă competiția din Republica Dominicană, după aproximativ trei luni. Faimoasa își aduce aminte despre momentele grele, precum și de cele frumoase de la Survivor România 2021.

Roxana Nemes si-a amintit de Survivor Romania
Roxana Nemes si-a amintit de Survivor Romania

Ce a postat Roxana Nemeș

Faimoasa cântăreață a postat în urmă cu scurt timp o fotografie de pe una dintre plajele din Republica Dominicană și și-a adus aminte cu nostalgie despre apusul de soare de care pur și simplu s-a îndrăgostit pe loc.

”Mi-am adus acum aminte… eram pur și simplu îndragostită de apusul din Dominicana! Era momentul meu de “zen”;); momentul în care îmi încărcam bateriile, pentru a rezista în competiția Survivor.:) Poza asta e facută acum 2 ani, tot pe o plajă din Dominicană. Sa aveți o seară minunată!”, este mesajul postat de Roxana Nemeș, care însoțește o fotografie cu un apus de vis din Republica Dominicană.

Roxana Nemeș a trezit amintiri colegilor de la Survior România

Colega Roxanei Nemeș, Majda Aboulumosha, a fost impresionată de mesajul transmis și i-a adus aminte cântăreței despre un apus de lună pe care l-au văzut împreună.

”Îți aduci aminte când ne-am trezit noaptea și ne-am uitat la luna superbă?”, a fost comentariul lăsat de Majda Aboulumosha.

”Daaa!!! Doamne!! Cum a fost apusul de lună!! În viața mea nu am văzut ceva mai frumos! Cum ne-am trezit noi două și ne uitam siderate!!:)) Miss you!” (n.red. Îmi este dor de tine)”, a fost răspunsul dat de Roxana Nemeș.

Majda Aboulumosha, gând la gând cu Roxana Nemeș

”Daaaa, chiar nu o să uit momentul ăla! Era fix înainte să plec acasa. Ne-am trezit în același timp”, a mai spus Majda Aboulumosha.

De asemenea, Roxana Nemeș  a vorbit despre ce s-a schimbat în relația cu iubitul ei, după ce au stat separați din cauza competiției de la Kanal D.

Ce a însemnat Survivor România pentru relația Roxanei Nemeș

”Mă gândeam cu drag și dor la iubitul meu. Noi suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri pentru a ne testa relația. Dar competiția ne-a ajutat pe amândoi să ne vedem relația mai bine. Mi-a demostrat că mă pot baza pe el cu absolut tot ce înseamnă paginile mele de socializare, imaginea mea, actele mele și asta mi-a placut foarte mult. S-a implicat foarte mult”, a declarat Roxana Nemeș.

Urmăriți Impact.ro și pe