De ce a fost condamnat Leo de la Strehaia la închisoare. Fostul iubit al lui Carmen Şerban a încurcat-o

Nicu Stan 29.09.2021, 18:59
De ce a fost condamnat Leo de la Strehaia la închisoare. Fostul iubit al lui Carmen Şerban a încurcat-o

De ce a fost condamnat Leo de la Strehaia la închisoare. Fostul iubit al lui Carmen Şerban a încurcat-o rău de tot după ce instanța s-a pronunțat într-un dosar ale cărui fapte ar fi urmat să se prescrie pe data de 2 octombrie.

Leo de la Strehaia, condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare cu executare. De ce se face vinovat.

Leo de la Strehaia va înfunda pușcăria, acuzat fiind de evaziune fiscală. Faptele din dosarul în care Leo de la Strehaia era judecat s-ar fi prescris pe data de 2 octombrie, astfel că instanța s-a grăbit să emită un verdict definitiv.

Astfel, Ion Stelică Mihai, cunoscut ca și Leo de la Strehaia, a primit doi ani și jumătate de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat pentru evaziune fiscală.

Leo de la Strehaia, condamnat pentru evaziune fiscala la 2 ani si jumatate de inchisoare cu executare
Leo de la Strehaia, condamnat pentru evaziune fiscala la 2 ani si jumatate de inchisoare cu executare

În dosar sunt mai multe persoane

În primă instanță, pe 27 iulie 2021, Tribunalul București i-a condamnat pe Leo de la Strehaia, mama lui, Maria Mihai zisă Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai zis Mex, și vărul, Gheorghe Gheorghe, la câte 3 ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală, mai precis tentativă la stabilirea cu rea-credință de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuțiilor și complicitate la această tentativă.

De asemenea, în septembrie acest an, Ion Stelică Mihai, alias Leo de la Strehaia, a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare pentru înșelăciune într-un alt dosar penal. În același dosar, fiul lui Leo de la Strehaia a fost condamnat la un an și 2 luni de închisoare cu suspendare, însă decizia nu este definitivă.

Leo de la Strehaia nu mai avea iubită

Pe de altă parte, Leo de la Strehaia se văita mai acum ceva luni în urmă că nu mai are nicio iubită. Leo de la Strehaia a spus că nici soția lui, Anca, cu care are un băiat, nu vrea să se mai împace cu el.

Anca nu a vrut să se împace cu Leo de la Strehaia

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit și cu mama, cu Patroana și cu sora mea și am decis însă să merg mai departe și să fac un casting pentru o femeie care să fie nevasta mea.

Așa că, pe canalul meu oficial de Youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, anunța Leo de la Strehaia.

Urmăriți Impact.ro și pe