EXCLUSIV FOTO Cum a fost surprinsă dansatoarea Jasmine, după ce a fost acuzată de fostul iubit că întreține relații sexuale contra cost

Ana Anitoiu, Anca Manolica 23.12.2020, 14:46

Dansatoarea de muzică orientală Jasmine a fost surprinsă de paparazzii Impact.ro, după ce fostul ei iubit milionar a dat-o afară din casă, pentru că l-ar fi înșelat cu cel mai bun prieten al său. Bărbatul a acuzat-o că întreține relații sexuale contra cost și că i-a mâncat banii.

Cum a fost surprinsă dansatoarea Jasmine

Paparazzii Impact.ro au surprins-o pe dansatoarea Jasmine ieșind dintr-un bloc aflat în zona de nord a Capitalei, îmbrăcată în haine sport, gri cu negru, cu o glugă pe cap, încălțată cu o pereche de pantofi alb sport și cărând o geantă elegantă de firmă pe un braț.

Jasmine, care s-a iubit și cu Leo de la Strehaia, purta și o șapcă neagră sub glugă și ținea într-o mână telefonul mobil, încercând să-și aranjeze o pereche de câști. Ea s-a urcat într-o mașină parcată în apropiere și a plecat către casă.

Cu ce a plecat Jasmine din apartamentul fostului ei iubit

Anterior, Jasmine nu locuia cu fostul ei iubit milionar, ci într-un apartament deținut de acesta. După ce a aflat că ea l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său, bărbatul i-a spus să elibereze imobilul. Așa că dansatoarea și-a făcut bagajele. În afară de valize ce ar fi conținut haine și costume de dans, ea a mai cărat și ceva mobilă, câteva ghivece cu flori și un uscător de rufe.

Fostul iubit al dansatoarei din buric nu s-a oprit aici. Bărbatul a dat-o în judecată pe Jasmine, ca să își recupereze banii pe care i-a investit în ea. Pentru blondină, însă, această situație nu este nemaiîntâlnită. A fost dată în judecată pentru o sumă de bani și de Leo de la Strehaia. Însă, acel proces nu s-a finalizat, deoarece el n-a plătit unele taxe.

EXCLUSIV FOTO Cum a fost surprinsa dansatoarea Jasmine, dupa ce a fost acuzata de fostul iubit ca intretine relatii sexuale contra cost
Jasmine

Cum l-a înșelat Jasmine pe fostul ei iubit milionar

O sursă a dezvăluit că pentru a-l înșela pe iubitul milionar cu prietenul lui, în vizite nocturne, Jasmine folosea ieșirea din parcare și mergea bine camuflată, astfel încât să nu fie recunoscută. În plus, mai apela la un truc în acest sens.

”Folosea ieșirea din parcare. Venea la acesta camuflată din cap până-n picioare pentru a nu fi recunoscută. Nu dorea ca iubitul să afle de vizitele nocturne pe care le făcea la respectiva adresă. Chiar dacă stătea la doar un bloc distanță, aceasta venea și pleca cu o mașină, tot pentru nu a fi recunoscută”, a dezvăluit respectiva sursă.

Ce a declarat Jasmine despre Leo de la Strehaia

Cât despre fostul ei amant, Leo de la Strehaia, Jasmine a spus anterior că a lăsat acest episod în urmă. Dansatoarea din buric a declarat că și-a șters din minte perioada pe care a petrecut-o cu el. Însă, ea a precizat că relația cu acesta a marcat-o, deși i-a iertat ”toate răutățile”.

”M-am curăţat de această persoană. Cu el este o perioadă ştearsă şi aruncată la gunoi. Mi-a fost greu să mai am încredere în bărbaţi, dar am iertat toate răutăţile”, a spus Jasmine, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...