Cine e vedeta din România plătită cu zeci de mii de euro pentru o noapte de amor. Detaliile sunt neaşteptate

Ana Anitoiu 14.04.2021, 17:17

O vedetă din România a fost plătită cu zeci de mii de euro pentru o noapte de amor. La scurt timp după ce a câștigat suma fabuloasă de la un milionar din țară care și-a dorit să petreacă momente intime alături de ea, aceasta s-a răsfățat pe bani mulți.

Cine e vedeta din România plătită cu zeci de mii de euro pentru o noapte de amor

Vedeta din România care a oferit o noapte de amor pe zeci de mii de euro ar fi fost nimeni alta decât Daniela Crudu, fostă asistentă TV. Legătura ei cu omul de afaceri Ioan Neculaie, supranumit și ”Berlusconi de Brașov” a ieșit la iveală în anul 2015, când numele lui a apărut într-un dosar de prostituție și proxenetism. Bruneta ar fi primit chiar și 80.000 de euro pentru o singură noapte.

De fapt, Daniela Crudu n-ar fi petrecut o singură noapte cu Ioan Neculaie, care la avea vreme avea o avere estimată la aproximativ 80 de milioane de euro. Bruneta s-ar fi întâlnit cu afaceristul în perioada 2011 – 2015. De altfel, în urmă cu 10 ani, ea a fost fotografiată coborând la o benzinărie îmbrăcată ca pentru show-urile pentru adulți, înainte de a intra în vila milionarului, unde a rămas timp de trei ore. Ulterior, în presă a apărut și informația că fosta asistentă TV a fost plimbată de afacerist cu avionul personal.

Cine e vedeta din Romania platita cu zeci de mii de euro pentru o noapte de amor. Detaliile sunt neasteptate
Daniela Crudu

Vedeta din România plătită cu zeci de mii de euro pentru o noapte de amor, răsfăț pe bani mulți

În urma mai multor drumuri pe care le-a făcut la Brașov, unde o aștepta Ioan Neculaie, Daniela Crudu s-a răsfățat pe bani mulți. Și-a vândut o mașină pentru 8.000 de euro, iar cu acești bani, la care a adăugat o diferență de 19.000 de euro, și-a cumpărat un bolid de lux adus din Germania, la mâna a doua. Apoi, bruneta a plătit 80.000 de euro pentru un apartament situat la marginea Capitalei.

Aventurile cu Ioan Neculaie n-ar fi fost singurele pe care le-a avut Daniela Crudu. Un alt scandal a izbucnit cu Leo de la Strehaia, supranumit și ”Prințul Țiganilor”. Acesta ar fi negociat până la o sumă fabuloasă, de ordinul sutelor de mii de euro, ca să petreacă momente intime în trei, alături de Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu.

Cum a ajuns vedeta la milionarul care a plătit-o cu o sumă fabuloasă

O conversație telefonică dintre Ioan Neculaie și Destina Lavinia Maria, potențiala proxenetă, a arătat cum afaceristul din Brașov a încercat să își aducă aminte cum a ajuns prima dată la el Daniela Crudu. ”Nu mi-o fi adus-o Marinela Avădani?”, a întrebat el. ”D.L.M.: Cred că da! Neculaie: Crezi că da? D.L.M: Păi s-ar putea, îți dai seama! Neculaie: Se cunoșteau, nu, ele două? Da! Toate astea se știu! N-ai văzut?”, a fost o parte din conversație.

În noiembrie 2017, Ioan Neculaie a fost arestat, după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și șase luni pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Omul de afaceri a fost eliberat condiționat în iunie 2018.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...