Dani Oțil a recunoscut, în sfârşit. Care a fost motivul pentru care Roxana Vancea a devenit vecina de la Neatza

Ioana Bucur 08.03.2021, 16:19

După aproape un deceniu, adevărul a fost spus. Dani Oțil a recunoscut, în sfârșit, care a fost motivul pentru care Roxana Vancea a câștigat competiția pentru a deveni vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani: „Multe s-au lansat relansat aici”.

Care a fost motivul pentru care Roxana Vancea a devenit vecina de la Neatza. Dani Oțil a recunoscut, după aproape un deceniu

Acum nouă ani, într-o zi de 8 martie, locul lăsat liber de Daniela Crudu la matinalul Antena 1 era luat de o fată superbă, dar complet necunoscută, la acea vreme: Roxana Vancea. Astăzi, Dani Oțil a dezvăluit că a primit un mesaj de la fosta „vecină” și a făcut o mărturisire la care puțini s-ar fi așteptat. Care a fost, de fapt, motivul pentru care Roxana Vancea a devenit vecina de la Neatza.

„Mi-a scris Roxana Vancea, o pupăm. Voi știți că acum 9 ani am angajat-o? Bine, noi am avut multe fete aici. Am făcut un concurs pentru a alege asistentă la Neața. Au venit multe în costume cusute de ele, ne-au spus ele, au dansat aici. Nu a fost prima (n.r. prima asistentă a emisiunii Neața), nici nu mai știm. Au fost multe, s-au lansat și relansat aici, la Neața. Evident, noi am ales-o pe cea cu sânii mai mari. Parca Brenciu a venit la finală, nu? Nu mai țin minte, a fost o zi obositoare”, a glumit, în stilul caracteristic, Dani Oțil în această dimineață.

Rolul de „vecină” a fost o rampă importantă de lansare pentru cele care au acceptat provocarea experienței Neatza cu Răzvan și Dani: Daniela Crudu, Roxana Vancea, Flavia Mihășan și Ramona Olaru. De fiecare dată când s-a căutat o nouă colegă, lista candidatelor a fost uriașă, fiecare având câte un talent aparte. Acum, Dani Oțil a dezvăluit, glumind, care a fost motivul pentru care Roxana Vancea a devenit vecina de la Neatza.

„Nu a fost înainte de Daniela Crudu? Nu mai știu”, a spus și Răzvan Simion, la Neața cu Răzvan și Dani.

Motivul pentru care Roxana Vancea a devenit vecina de la Neatza
Roxana Vancea, la Neatza cu Răzvan și Dani

Anii petrecuți în gașca matinalului de la Antena 1 au ajutat să își descopere adevărata pasiune. Încurajată de Dani Oțil să facă sport, Roxana Vancea și-a transformat hobby-ul în stil de viață. În 2014, anunța că pleacă de la emisiune, devenind instructor de fitness în sala unui prieten foarte bun. Astăzi, fosta vecină de la Neatza cu Răzvan și Dani este de nerecunoscut.

Soție și mamă vitregă

Roxana Vancea este o femeie împlinită. Este căsătorită cu Dragoș Paiu și mamă vitregă cu normă întreagă pentru fiul partenerului său. Cei doi au făcut nunta în decembrie 2019 și sunt pregătiți să își mărească familia.

„Îmi doresc un copil cu soțul meu, Dragoș, și el vrea asta. Însă, nu este după cum vrem noi, ci după cum vrea Dumnezeu. Când o să vina este binevenit în familia noastră. Cât despre Milan (n.r – băiețelul soțului), îl ador, mă înțeleg de minune cu el, am o relație foarte faina. Mergem împreună peste tot, petrecem mult timp împreună, mergem la sală, la gimnastica. El iubește foarte mult dinozaurii și am descoperit o asemenea locație unde mergem destul de des, pentru el. Pentru că vedem că îi place foarte mult și asta ne bucură. Îl iubesc mult, este un copil deosebit, mi-a intrat la inimă din prima clipă”, a declarat Roxana Vancea, pentru Playtech.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...