Roxana Vancea, declaraţii neaşteptate despre sarcină. Ce a spus fosta vecină de la “Neatza” despre copil (exclusiv)

Cristian Cojocaru 12.02.2021, 16:26
Roxana Vancea, declaraţii neaşteptate despre sarcină. Ce a spus fosta vecină de la “Neatza” despre copil (exclusiv)

Anterior, asistentă în cadrul emisiunii lui Dani Oțil, Roxana Vancea s-a căsătorit în secret iar acum, a făcut mai multe declaraţii despre sarcină în exclusivitate pentru Playtech.ro. Fosta asistentă este împreună cu Dragos, un antrenor de fitness.

Roxana Vancea vine cu declaraţii despre sarcină

Cei doi s-au căsătorit în taină pe 19 decembrie 2019. Antrenorul de fitness mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară. Vedeta speră să îi poată oferi acestuia cel de-al doilea copil, afirmând în cadrul interviului că visează să devină mămică. Fosta asistentă a emisiunii lui Dani Oțil, afirmă că se simte excelent alături de soțul ei și copilul acestuia.

“Îmi doresc un copil cu soțul meu, Dragoș, și el vrea asta. Însă, nu este după cum vrem noi, ci după cum vrea Dumnezeu. Când o să vina este binevenit în familia noastră. Cât despre Milan (n.r – băiețelul soțului), îl ador, mă înțeleg de minune cu el, am o relație foarte faina. Mergem împreună peste tot, petrecem mult timp împreună, mergem la sală, la gimnastica.

El iubește foarte mult dinozaurii și am descoperit o asemenea locație unde mergem destul de des, pentru el. Pentru că vedem că îi place foarte mult și asta ne bucură. Îl iubesc mult, este un copil deosebit, mi-a intrat la inimă din prima clipă”, a declarat Roxana Vancea, pentru Playtech.

Roxana speră să îi ofere soțului ei, Dragos, cel de-al doilea copil
Roxana speră să îi ofere soțului ei, Dragos, cel de-al doilea copil

Ce cadou a primit de la soțul ei

Roxana Vancea nu ezită să facă public cât de fericită este alături de soțul ei și de Milan. Aceasta postează des imagini și clipuri în compania lor, adorându-l pe cel mic. Îi arată toată afecțiunea de care are nevoie, ținându-l mereu în brațe. Bruneta are o relație bună și cu fosta soție a lui Dragos, iar cele două comunică foarte des, de dragul lui Milan. Roxana Vancea a recunosut că inelul pe care îl poartă, este un cadou de la soțul ei și are încrustate diamante.

Roxana Vancea anterior a avut o relație cu juratul iUmor, Mihai Bendeac. Relația dintre cei doi a luat sfârșit atunci când Bendeac i-a spus că nu dorește să se căsătorească. Cei doi au rămas prieteni foarte buni, chiar dacă drumurile lor sunt separate. Mihai Bendeac a postat un mesaj emoționant pentru brunetă, în ultimul an al relației.

”Îți mulțumesc pentru tot. Și te iubesc! Mereu. Oricând. Ești un om mai bun decât as putea visa eu ca aș putea deveni într-o mie de ani. La mulți ani!”, a scris Mihai Bendeac, pe Facebook, de ziua Roxanei, în ultimul an al relației lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI