Roxana Vancea a răbufnit! Reacție dezlănțuită, după ce prietena ei s-a stins din viață. Ce a ținut vedeta să se afle

Diana Radu 28.07.2020, 15:36
Roxana Vancea a răbufnit! Reacție dezlănțuită, după ce prietena ei s-a stins din viață. Ce a ținut vedeta să se afle

Roxana Vancea a reacționat pe contul său de Facebook după ce în presă au mai apărut mai multe titluri, cum că fosta sa iubită s-a stins din viață. Aceasta a ținut să precizeze că între ea și frumoasa antrenoare de fitness a fost vorba doar despre o relație de prietenie și nimic mai mult.

Cum a reacționat Roxana Vancea după ce a aflat că prietena ei a murit

Vestea că prietena Roxanei Vancea s-a stins din viață a fost făcută publică de către amicii antrenoarei, care au suspiciuni că aceasta s-ar fi sinucis. Sportiva a plecat din România în urmă cu câteva luni și se stabilise în Spania alături de partenerul său cu care se și logodise și părea a fi fericită. În acest context, vestea că s-a stins din viață a luat prin surprindere pe toată lumea.

Elena Pop a rămas în atenția publică ca fiind cea cu care Roxana Vancea și-a afirmat bisexualitate. Ba chiar la un momendat se afișau și împreună afirmând că se iubesc. Însă, Roxana Vancea susține acum că întrea ea și Elena nu a fost vorba decât despre o simplă prietenie.

„Atâta scârbă îmi provoacă nenorociții care se urcă până și pe cadavre ca să facă rost de rating, încât nu mi-ar ajunge 3 camioane de antivomitiv. Au ajuns toți chiftelarii semi-analfabeți, toți fomiștii repetenți și toți ratații neimpliniți să facă presă…N-a murit “iubita lu’ Vancea”, a murit o fată tânără și frumoasă, un om bun, o prietenă bună, care a acceptat la un moment dat să joace rolul “iubitei lu’ Vancea”, pentru că Vancea nu mai putea nici să se salute pe stradă cu un bărbat, că imediat chiftelarii semi-analfabeți o și combinau prin articolele lor de 3 lei și un scuipat. A plecat dintre noi un suflet bun, dar nici măcar drumul spre groapă nu îi e lăsat liber, pentru că-l blochează fomiștii care-s mereu în căutare de senzațional. Odihnește-te în pace, prietenă dragă! Și îmi cer eu scuze în locul mizerabililor “jurnaliști” care nu te lasă nici măcar să dormi liniștită!”, a scris Roxana Vancea pe contul ei de Facebook.

roxana vancea, elena pop, reactie
Cum a reacționat Roxana Vancea după ce a aflat că prietena ei a murit

Antrenoarea de fitness ar fi suferit de depresie

Apropiați de ai tinerei au declarat că Elena Pop ar fi suferit de o depresie cauzată de pierderea unui sarcini. Semnele depresiei ar fi existat de ceva vreme, lucru ce a putut fi observat prin mesajele pe care tânăra le posta pe rețelele de socializare. În plus, aceleași surse mai spun că poate și din cauza distanțării de familie, Elena ar fi căzut în depresie.Ultimul mesaj al antrenoarei postat pe contul ei de socializare cu două zile înainte să moară a fost: „Afișezi ce doresti pe fb Sau insta, dar vorbește puțin că faci praf când nu știi de la ce adresa chemi taxiul dimineața! No hate! It all about love!”