Roxana Vancea, transformare de senzație. Cum a reușit să dea jos colaceii și să obțină super pătrățele. Vezi secretul său

Mihai Roșoiu 22.11.2020, 16:06
Roxana Vancea, transformare de senzație. Cum a reușit să dea jos colaceii și să obțină super pătrățele. Vezi secretul său

Una dintre cele mai dorite femei din showbizul românesc și-a schimbat total aspectul fizic. Roxana Vancea, transformare de senzație, care a făcut-o de nerecunoscut. Fosta iubită a lui Mihai Bendeac se declară, în sfârșit, mulțumită de felul în care arată. Roxana a dezvăluit cum a reușit să dea jos colăceii și să obțină super-pătrățelele pe care și le etalează pe rețelele de socializare. Noi spune că Roxana era frumoasă și sexy și înainte, dar până la urmă, ea este cea care decide care-i cea mai bună variantă a sa.

Roxana Vancea, transformare de senzație. Cum a reușit să dea jos colaceii

Încă de la apariția sa în calitate de „vecină” a băieților de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Roxana Vancea a atras privirile. Formele sale voluptoase și atitudinea pozitivă pe care o afișează tot timpul, au propulsat-o în fruntea preferințelor bărbaților din România. Roxana a devenit rapid o figură importantă în showbizul românesc, iar aparițiile sale întoarse pe toate fețele în presa mondenă.

Suprinzător, în ciuda atenției de care se bucura, Roxana Vancea nu a fost mulțumit din felul în care arăta. Persoană foarte ambițioasă, Vancea nu s-a lăsat până când nu a reușit să ajungă la greutatea pe care și-o dorea. Și asta nu e tot. Vedeta a făcut totul pentru a-și lucra trupul.

Roxana Vancea, transformare de senzatie. Cum a reusit sa dea jos colaceii si ce dieta tine
Roxana Vancea, transformare de senzatie. Cum a reusit sa dea jos colaceii si ce dieta tine

„ Ideea este că, atunci, eu am avut nişte probleme hormonale şi m-am îngrăşat într-o singură vară. Am avut probleme cu nişte ovare polichistice şi am avut menstruaţie de două ori într-un an. Eram aşa… rotundă.

Bine, aveam foarte mare poftă de mâncare, nu pot să zic că nu mâncam nimic şi mă îngrăşam, doar mă îngrăşam foarte repede şi din orice! Am mers la medic şi am luat un tratament medicamentos homeopat. Am refuzat să iau hormoni şi alte nenorociri din astea şi până la urmă mi-am revenit. Am combinat dieta cu sportul şi tratamentul”, a spus Roxana Vancea.

A devenit o împătimită a sălilor de fitness

Și pentru că dieta și pierderea în greutate nu au fost suficiente, superba brunetă a luat cu asalt sălile de sport. Un program bine definit de către specialiști, au dus-o pe Roxana acolo unde își dorea. Tânăra arată acum precum o sculptură.

Roxana Vancea, transformare de senzație și cu ajutorul unei diete stricte, pe care a dezvăluit-o chiar ea:

„Dimineața mănânc fibre cu lapte de cocos, apoi îmi fac o omletă din 6-8 albusuri, măsline, castraveți, roșii. La prânz, un piept de pui cu broccoli și seara o salată, tot ce e verde, ori un pește. Nu sunt vegetariană. Nu. Proteina e sfântă pt mine. Nu am cum să recomand oamenilor să fie vegani”, a transmis Roxana Vancea.

Urmăriți Impact.ro și pe