Cum arată Pepe după ce a renunțat la părul lung. Artistul și-a dorit o schimbare radicală de look

Stan Filon 05.06.2022, 19:57

Pepe nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România și cam singurul latino-lover. Stilul lui muzical este unul care îl definește. Are puternice influențe de flamenco, ceea ce îl face cam unic în showbizz-ul românesc. Îl ajută mult și imaginea pe care o știm de atâția și-atâția ani. Ei bine, artistul a decis însă să-și schimbe acum look-ul și mulți nu l-ar mai recunoaște, dacă l-ar vedea pe stradă, după ce s-a tuns.

Iată cum arată Pepe după ce a renunțat la părul lung

A venit vara, cu căldurile ei insuportabil de ridicate, iar Pepe a trecut și el la „ținuta de vară”, după ani și ani în care a purtat părul lung, care îl făcea să pară un veritabil latino-lover. Artistul a renunțat la podoaba capilară și mulți nu l-ar mai recunoaște acum, dacă l-ar vedea pe stradă.

Era cunoscut pentru părul său lung, pe care și-l aranja în diferite frizuri. Posibil să se fi plictisit să-și tot așeze părul și, poate, ajutat și de canicula de-afară, artistul a trecut pragul frizerului, căruia i-a cerut să-l tundă scurt, iar acesta s-a conformat. Pepe s-a tuns și nici lui nu-i vine să creadă! A fost un șoc chiar și pentru cântăreț, după cum singur a recunoscut pe o rețea de socializare, unde a scris: „Nu mă recunosc!”.

Iata cum arata Pepe dupa ce a renuntat la parul lung
Iata cum arata Pepe dupa ce a renuntat la parul lung

Se pregătește să devină din nou tată

Chiar dacă a trecut printr-o perioadă nefastă din viața lui, după ce a fost înșelat de partenera de viață, care s-a aruncat în brațele altui bărbat și după un divorț destul de urât, care s-a lăsat cu scandal, amenințări și ordine de restricție, iată că apele s-au așezat în viața lui Pepe.

Artistul iubește și nou. Are de ceva timp o frumoasă relație cu Yasmine Ody, make up artist, care se pregătește să-l facă  din nou tată pe celebrl artist. Noua parteneră de viață a lui Pepe este însărcinată cu cel de-al treilea copil al artistului, acesta mai având două fetițe din mariajul cu Raluca Pastramă.

Și Raluca Pastramă este gravidă cu partenerul său de viață, un tânăr arab pe numele său Ibrahim. „Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre”, spunea  Raluca Pastramă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...