Monica Anghel şochează. S-a tuns zero. Cum arată acum artista

Ana Anitoiu 11.06.2021, 21:10

Monica Anghel și-a șocat fanii după ce s-a tuns aproape zero. Cântăreața a luat o decizie radicală pentru care cele mai multe femei nu ar avea curaj. Iată cum arată acum artista, cum și-a justificat alegerea și ce reacții au avut cei care o îndrăgesc.

Monica Anghel s-a tuns aproape zero. Ce a spus despre alegerea ei

Monica Anghel, în vârstă de 50 de ani, a publicat pe internet o fotografie în care apare tunsă aproape zero și cu un machiaj puternic. Cântăreața și-a vopsit părul rămas într-un blond foarte deschis ce pare alb. Schimbarea nu a fost atât de radicală pentru artistă, deoarece ea își purta deja părul scurt. Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arată acum!

”Nu contează cât de lung am părul. Important e cât și cum gândesc”, a scris Monica Anghel în dreptul imaginii cu care și-a șocat fanii. Apoi, în comentarii, cântăreața i-a amintit unui cunoscut că alegerea ei n-ar trebui să îl surprindă, pentru că știe deja că este ”zuză”.

Monica Anghel socheaza. S-a tuns zero. Cum arata acum artista
Monica Anghel

Cum au reacționat fanii Monicăi Anghel

Cei mai mulți fani ai Monicăi Anghel au reacționat cu mesaje pozitive, în care au admirat-o pentru curajul ei de a se tunde ”periuță”, precum și pentru rezultatul tunsorii îndrăznețe. Puțini au fost cei care au spus că nu le place schimbarea pe care și-a făcut-o artista.

”Divă”, ”Ești foarte frumoasă”, ”N-ai treabă cu uscătorul de păr! Te prinde. Ești foarte curajoasă”, ”Ești superbă! Și eu sunt adepta tunsorilor scurte”, ”Ai un cap perfect pentru așa un look, nu origine poste sa il aibă și sa îl poarte! Felicitări” și ”Ești minunată! Cu acest look, pari un star de la Hollywood!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor Monicăi Anghel.

Monica Anghel, experiență dramatică în copilărie. ”Mi-a trecut peste picior un șobolan”

Monica Anghel a povestit în urmă cu ceva timp pentru impact.ro că a trăit o experiență dramatică în copilărie. Cântăreața a văzut cum casa în care a copilărit, din zona 13 septembrie, a fost demolată de comuniști. Avea 8-9 ani în acel moment. Apoi, a urmat o scenă pe care n-a uitat-o.

”Pentru casa aceasta, dărâmată de comuniști, noi am primit, la schimb, un apartament în cartierul Militari. Mutarea a fost cumplită. Blocul nu era gata și țin minte că m-am dus să duc gunoiul, iar când am revenit în baie, ca să mă spăl pe mâini, mi-a trecut peste picior un șobolan. Țin minte că m-am speriat cumplit, am plâns o oră. Mai târziu, ne-am mutat în casa din zona Unirii, unde a fost altceva, pentru că aveam curte, cum eram obișnuiți. Unul dintre jocurile copilăriei noastre a fost ”Lapte gros”. Mai mergeam la țară, la bunici, unde colindam dealurile și pădurile. A fost frumos. Câți copii din ziua de azi mai trăiesc așa ceva?”, a spus Monica Anghel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...