Oana Zăvoranu, relaţie cu un celebru prezentator de la noi. Cu el s-a iubit înainte să fie cu Pepe

Badea Violeta 12.05.2022, 09:31

Oana Zăvoranu duce astăzi o viață echilibrată. Frumoasa brunetă are mare succes în afaceri și trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Alex Ashraf. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și formează un cuplu extrem de unit. Cu toate acestea, înainte să-și cunoscă sufletul pereche, Oana Zăvoranu a mai fost măritată o dată, cu binecunoscutul Pepe. De asemenea, vedeta s-a iubit și cu un cunoscut prezentator TV. Iată despre cine este vorba!

Oana Zăvoranu, iubit celebru înainte de Pepe. Este un cunoscut prezentator TV

Astăzi, Oana Zăvoranu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite vedete din showbizul autohton, bucurându-se nu doar de o carieră înfloritoare, ci și de un mariaj care a rezistat testului timpului.

În trecut, înainte de a-și întâlni sufletul pereche, focoasa brunetă a mai fost căsătorită o dată, cu Pepe. De asemenea, aceasta a format un cuplu și cu Mihai Mitoșeru, chiar înainte de ajunge la altar cu celebrul latino lover.

Acum, la mai bine de două decenii de când s-au cunoscut, Mihai Mitoșeru a vorbit despre relația cu Oana Zăvoranu și despre motivele care au dus la despărţire.

„Cu Oana m-am cunoscut acum 20 de ani și a fost o atracție reciprocă. Eram două persoane la fel, nebune în sensul frumos, pline de viață, cu umor. Ieșeam, ne distram, dansam.

Eram însă la fel, vulcanici, ne puteam iubi la maximum sau ne puteam certa la fel, dacă am fi rămas împreună. Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari.

Dar în continuare mi se pare una dintre cele mai mișto femei pe care le-am cunoscut în viața asta. Este o persoană plină de viață.”, a declarat prezentatorul TV pentru viva.ro.

Mihai si Oana
Mihai Mitoseru si Oana Zavoranu

Mihai Mitoșeru, despre prietenia dintre un bărbat și o femeie

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat dacă poate exista relație de prietenie între o femeie și un bărbat. Despre acest lucru a vorbit și Mihai Mitoșeru. Nu mai e niciun secret că prezentatorul TV a rămas bun prieten cu fosta sa soție, Noemi.

„Teo Trandafir este una dintre ele. Dar mai am prietene care mi-au fost alături. Eu cred că poate exista prietenie între un bărbat și o femeie.

Uneori, o relație de genul ăsta poate chiar fi mai importantă. Eu mă înțeleg uneori mai bine cu femeile decât cu bărbații, am mai multe de discutat cu ele.”, a spus Mihai Mitoșeru pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...