Cum a apărut Raluca Bădulescu în dosarul Cocaina pentru VIP-uri. ”Nu lua mai puțin de 7-8 grame”

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 17.11.2021, 11:05

Raluca Bădulescu a apărut în dosarul Cocaina pentru VIP-uri înainte ca săptămâna trecută să fie prinsă sedată la volan. Un dealer de droguri a povestit că jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil!” difuzată de Kanal D ar fi apelat la el pentru a face rost de substanțe interzise.

Cum a apărut Raluca Bădulescu în dosarul Cocaina pentru VIP-uri

Raluca Bădulescu a fost implicată în dosarul Cocaina pentru VIP-uri în urmă cu câțiva ani. Dealerul de droguri Vasile Ciobanu, cunoscut drept ”Raj”, a spus că vedeta se număra printre cei mai fideli clienți ai săi.

”Un prieten de-al meu i-a dat numărul de telefon și am fost sunat chiar de ea. M-am întâlnit cu ea, o știam de la televizor. Când am văzut că vine ea, am zis: Wow. Și ea mi-a spus… mi-a zis prietenul meu că ai ceva foarte bun. Era vorba de cocaină și mi-a zis că vrea și ea. Nu lua mai puțin de 7-8 grame”, a spus dealerul de droguri.

Cum a aparut Raluca Badulescu in dosarul Cocaina pentru VIP-uri. ”Nu lua mai putin de 7-8 grame”
Raluca Badulescu

Raluca Bădulescu, despre implicarea ei în dosarul Cocaina pentru VIP-uri

Pe de altă parte, Raluca Bădulescu s-a apărat spunând că nu-l cunoaște pe Vasile Ciobanu și că, prun urmare, episodul povestit de el nu a avut loc, ci a fost inventat . Vedeta a mai spus atunci că îl va acționa în judecată pe dealer pentru calomnie.

”Nu-l cunosc pe om, nu l-am văzut în viața mea și nu am avut de-a face cu așa ceva. În plus, nu am cont de Facebook și nu am avut niciodată”, a spus atunci Raluca Bădulescu. În 2018, ea a fost audiată în calitate de martor într-un alt dosar ce viza consumatori de droguri.

În 2018, Raluca Bădulescu a fost audiată în calitate de martor în dosarul Cocaina pentru VIP-uri, la sediul DIICOT Ploieşti. În vizorul procurorilor s-au mai aflat atunci creatorul de modă Răzvan Ciobanu, decedat în 2019; Oreste Teodorescu; Elis Armeanca și Marian şi Carmin Ionescu, liderul trupei Direcţia 5 şi fiul său.

Săptămâna trecută, pe 12 noiembrie, Raluca Bădulescu a fost prinsă sedată la volan în Capitală. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai Stil!” a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea probelor biologice. Vedeta, care s-a ales cu un dosar penal, ar fi consumat benzodiazepină înainte de a se urca în mașină.

Totuși, incidentul n-a afectat-o foarte tare pe jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D. Vedeta a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare. Vezi AICI ce s-a întâmplat după ce Raluca Bădulescu a fost prinsă sedată la volan!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...