Ce s-a întâmplat cu Raluca Bădulescu după ce a fost prinsă sedată la volan. Reacția vizibilă pentru toată lumea

Ana Anitoiu, Ștefan Olteanu 17.11.2021, 10:09

Raluca Bădulescu a fost prinsă sedată la volan, în București. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai Stil!” difuzată de televiziunea Kanal D a avut o reacție ce a putut fi observată de toată lumea, după ce a fost condusă de polițiști la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru recoltarea probelor biologice.

Sub influența cărei substanțe a fost prinsă Raluca Bădulescu la volan

Raluca Bădulescu a fost oprită în trafic de polițiștii de la Brigada Rutieră, vineri, 12 noiembrie, în jurul orei 3:20. Agenții i-au făcut un test rapid, iar rezultatul a arătat că ea a condus sub influența unei substanțe psihoactive.

Jurata de la ”Bravo, ai stil!” a ieșit pozitivă la benzodiazepină, motiv pentru care a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Ce s-a intamplat cu Raluca Badulescu dupa ce a fost prinsa sedata la volan. Reactia vizibila pentru toata lumea
Raluca Badulescu

Cum a reacționat Raluca Bădulescu

În urma acestui incident, Raluca Bădulescu a continuat să apară pe rețelele de socializare la fel ca până atunci. Vedeta nu ar fi speriată de faptul că s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea sub influența unor substanțe psihoactive.

„Raluca nu este speriată că a prins-o Poliția, am vorbit acum cu ea, luase o pastilă pentru somn, cu o zi înainte, voia să doarmă, suferă de insomnii. Această substanță se regăsește în compoziția pastilei. Ea vine la filmări, la Kanal D, E activă, nu sunt probleme”, au spus surse din Kanal D pentru Impact.ro.

Benzodiazepinele se folosesc pentru tratarea multor probleme de sănătate, de la insomnie, anxietate, până la crize de epilepsie sau dependența de alcool. Cele mai multe astfel de medicamente se administrează pe cale orală, dar se pot administra și intravenos sau intramuscular. De obicei, acestea sunt bine tolerate de pacienți și dau rezultate bune când sunt utilizate pe termen scurt.

Raluca Bădulescu, despre slăbiciunea ei

Raluca Bădulescu a apelat la o operație de gastric sleeve pentru a reuși să scape de kilogramele în plus. În acest fel, a ajuns de la peste 100 de kilograme la doar 53 de kilograme. Totușo, vedeta a recunoscut că are o slăbiciune: dulciurile, de la care a spus că nu a reușit niciodată să se abțină.
”Nu am renunțat la vechiul stil de viață, asta este o chestiune foarte importantă de specificat; cei care recurg la această operație nu renunță la vreun stil de viață, ci pur și simplu se adaptează la noile direcții ale organismului; îți permite să îți faci poftele, dar cu măsură, care este data chirurgical prin această operație de gastric sleeve”, a spus Raluca Bădulescu.
Urmăriți Impact.ro și pe