EXCLUSIV

Ce spun colegii Ralucăi Bădulescu din Kanal D despre obiceiurile prezentatoarei. De ce ar fi fost, de fapt, prinsă sedată la volan. EXCLUSIV

Nicu Stan, Simona Ecovoiu 17.11.2021, 10:19
Ce spun colegii Ralucăi Bădulescu din Kanal D despre obiceiurile prezentatoarei. De ce ar fi fost, de fapt, prinsă sedată la volan. EXCLUSIV

Colegii Ralucăi Bădulescu de Kanal D au făcut dezvăluiri despre obiceiurile prezentatoarei TV. Aceștia au spus de ce ar fi fost prinsă sedată la volan vedeta. Poliția rutieră a oprit-o pe jurata de la „Bravo ai stil!” și în urma unui test rapid s-a aflat că aceasta se afla sub influența unor substanțe interzise.

Colegii Ralucăi Bădulescu, dezvăluiri după ce aceasta a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise. ”Raluca nu este speriată că a prins-o Poliția”

Colegii Ralucăi Bădulescu de la Kanal D au spus că prezentatoarea de la ”Bravo, ai stil. Celebrities!” era sedată în momentul când a fost oprită de Poliția Rutieră.

Raluca Bădulescu ar suferi de insomnie, motiv pentru care ar fi luat o pastilă ca să poată dormi, însă cu o zi înainte.

Raluca Badulescu, prinsa sedata la volan
Raluca Badulescu, prinsa sedata la volan

Ce spun colegii Ralucăi Bădulescu

„Raluca nu este speriată că a prins-o Poliția, am vorbit acum cu ea, luase o pastilă pentru somn, cu o zi înainte, voia să doarmă, suferă de insomnii. Această substanță se regăsește în compoziția pastilei. Ea vine la filmări, la Kanal D, e activă, nu sunt probleme”, au declarat surse din anturajul Ralucăi Bădulescu în exclusivitate pentru impact ro.

Totul s-a întâmplat acum o săptămână

Raluca Bădulescu, jurată la emisiunea ”Bavo ai stil!” de la Kanal D, a fost oprită de către poliția rutieră, acum o săptămână, pentru un simplu control de rutină.

Din nefericire, vedeta s-a ales cu un dosar penal, după ce polițiștii i-au făcut un test rapid și au descoperit că de fapt aceasta se urcase la volan sub influența substanțelor psihoactive.

Starea Ralucăi Bădulescu a trezit suspiciuni polițiștilor

Polițiștii de la Brigada Rutieră au oprit-o pe Raluca Bădulescu pe 12 noiembrie, la orele 03:21, pe Strada Crăciun nr. 112, din Sectorul 1 al Bucureștiului. Aceasta s-ar fi aflat într-o stare care a trezit suspinciuni polițiștilor, iar testul le-a confirmat cele bănuite.

Întradevăr, testul a dovedit că Raluca Bădulescu consumase benzodiazepină, motiv pentru care a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru recoltarea de probe biologice.

Raluca Bădulescu a răbufnit în emisiunea în care este jurat

De asemenea, Raluca Bădulescu a făcut scandal la Bravo, ai stil!, în ediția de miercuri seară, unde s-a arătat enervată de întreaga situație.

Colegii săi jurați de la masa de juriu au tot provocat-o pe aceasta, iar Raluca Bădulescu nu s-a mai putut abţine. În plus, la această discuție a luat parte și prezentatoarea Ilinca Vandici.

Raluca Bădulescu a simțit nevoia de o pauză

Raluca Bădulescu, la un moment dat s-a enervat atât de tare încât le-a spus colegilor că are nevoie de o pauză, întrucât nu se mai poate înțelege cu nimeni.

”Nu îmi luați vorba din gura și continuam natural. Mi se pare că sunteți dubioși. Trebuie să vorbim pe rand? Nu poți să iei ideea de la mine? Tot eu vorbesc eu mult. Ce aveți astăzi, bai, baiatule. Eu n-am nimic. Să moara Franța, chiar aveți ceva, haideți să luam o pauza, oricum mă enervează ăștia doi. Hai să luam o pauza. Lașați-mă să mă duc afara!”, a spus Raluca Bădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe