Cum a ajuns o femeie din Iași cu mașina în lac. Un polițist a salvat-o de la moarte în ultimul moment

Iancu Andreea, Mihai Ianoși 26.06.2021, 18:05
Cum a ajuns o femeie din Iași cu mașina în lac. Un polițist a salvat-o de la moarte în ultimul moment

Un incident, care ar fi putut să se transforme într-o tragedie, a fost semnalat de curând, de polițiștii din Iași. O femeie din Iași a ajuns cu mașina în lac, fiind la un pas de a se îneca. Un om al legii a reușit totuși să o salveze de la moarte în ultimul moment. Întreaga întâmplare a fost filmată de pe margine și postată pe pagina de Facebook a Poliției Locale din Iași.

Cum a ajuns o femeie din Iași cu mașina în lac

Un gest admirabil al unui polițist local din Iași a dus la salvarea de la moarte a unei femei, care a avut ghinionul de a fi la un pas de înec. O femeie din Iași a ajuns cu mașina în lac, fiind la un pas să își găsească sfârșit în apă, dacă nu ar fi primit ajutorul unui om al legii, care se afla în timpul serviciului la acel moment. Polițiștii locali ce se aflau în patrulare pe malul lacului Ciric din Iași, au observat în apă o femeie și mașina acesteia. Cu o prezență de spirit admirabilă, unul dintre polițiști a sărit în ajutorul tinerei în apă, în timp ce celălalt a rămas pe mal și a surprins întreaga acțiune într-un clip video. Incidentul a avut loc sâmbătă, însă ar fi putut să se transforme într-o tragedie dacă femeia nu ar fi fost salvată la timp de către oamenii legii.

Polițistul local a observat că tânăra era dezorientată și la un pas de înec, astfel că a sărit în apă pentru a o salva. Un al doilea bărbat a intrat de asemenea în apă, ajutând la operațiunea de salvare a femeii, care reușise doar să iasă din interiorul mașinii sale. Din fericire, femeia a scăpat cu viață datorită salvatorilor săi, fiind transportată la spital. Potrivit stiripesurse.ro, aceasta s-ar fi aflat în stare de ebrietate avansată. Cât despre vehiculul din apa lacului Ciric, acesta urmează să fie recuperat cu ajutorul unei macarale. Reprezentanții Poliției locale Iași au dezvăluit identitatea salvatorului femeii, lăudându-i reușita printr-o postare pe contul de Facebook al serviciului care asigură ordinea și siguranța publică în zonă.

Polițiștii locali care efectuau serviciul de asigurare a ordinii și siguranței publice în zona Lacului Ciric au salvat de la înec o tânără care din motive necunoscute a ajuns cu mașina în lac. Polițistul local salvator este Cristian Neculau, acesta activează în cadrul Serviciului Siguranța Circulației, au anunțat, pe Facebook, reprezentanții Poliției Locale Iași.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...