Un șofer și-a bătut un coleg de trafic cu o crosă de golf, în București. ”Lecție de bune maniere pentru un sărac cu Logan”

Iancu Andreea, Narcisa Tomulescu 21.06.2021, 15:40
Un șofer și-a bătut un coleg de trafic cu o crosă de golf, în București. ”Lecție de bune maniere pentru un sărac cu Logan”

Un video postat recent de către Sindicatul polițiștilor Europol, a surprins un eveniment produs în traficul din București, în care protagoniști sunt un șofer, care și-a bătut un coleg de trafic cu o crosă de golf. Atacul s-a produs în seara de 20 iunie, în jurul orei 21, întregul incident având loc într-o zonă importantă din București, după ce șoferii s-au șicanat în trafic.

Un șofer și-a bătut un coleg de trafic cu o crosă de golf, în București

Scene demne de filmele de acțiune s-au desfășurat pe una dintre cele mai importante artere ale Capitalei. Un șofer și-a bătut un coleg de trafic cu o crosă de golf, după ce aceștia, s-au șicanat în trafic, pe șoseaua Colentina. Incidentul a avut loc în seara de 20 iunie, în jurul orei 21, și i-a avut drept protagoniști pe un conducător auto al unei mașini marca BMW și unul care conducea o Dacia Logan. Sindicatul polițiștilor Europol a postat pe Facebook o înregistrare video cu imaginile șocante, care arată cum s-a produs incidentul.

Șoferul BMW-ului alb a reușit să îl blocheze la un moment dat pe șoferul cu Logan. Apoi, acesta a coborât din mașină și a început să lovească cu o crosă de golf caroseria Daciei. De asemenea, partenera agresorului, care se afla și ea în mașină cu acesta, a coborât și a început să lovească oglinda victimei. Secvențele de groază nu s-au încheiat până când agresorul a spart geamul lateral al Loganului, apoi l-a lovit chiar și pe șoferul autoturismului.

Mesajul celor de la sindicatul Europol

Dă pe afară “civilizația” pe străzile din București. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență. Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile.

Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale, se vede tot mai mult în societate, inclusiv în trafic. Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun “activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate.

Poliția Capitalei s-a autosesizat în acest caz

Polițiștii de la Secția 7 din Capitală s-au autosesizat și au început verificările în privința stabilirii celor doi protagoniști au incidentului produs pe șoseaua Colentina. Astfel, conform imaginilor furnizate de Europol, oamenii legii au identificat infracțiunile și agresorul precum și victima acestor scene șocante.

În seara de 20.06.2021, Direcția Generală de Poliției a Municipiului București – Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe. În fapt, in jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul, se transmite prin comunicatul Poliției Capitalei.

Verificările efectuate de către polițiștii Secției 7 au identificat victima acestui incident. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care conducea un autoturism, marca Dacia Logan, înmatriculat în județul Ilfov. Acesta își rezervă dreptul de depunere a plângerii în termenul legal.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii Secției 7, a fost identificată persoană vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta își rezervă dreptul de depune plângere, în termenul legal. Cercetările sunt continuate, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe.

Urmăriți Impact.ro și pe