Un polițist local din București a fost deranjat că superiorii l-au pus să poarte uniforma. Ce a făcut bărbatul

Stan Filon 11.05.2021, 08:05
Un polițist local din București a fost deranjat că superiorii l-au pus să poarte uniforma. Ce a făcut bărbatul

Polițiștii locali din Sectorul 1 s-au obișnuit să umble în civil, așa că nu mai doresc să poarte uniforma. La această concluzie a ajuns primarul de sector Clotilde Armand, care a ceut Poliției Locale să le solicite angajaților să poarte uniformele!

Polițist local scos din sărite că a fost obligat să poarte uniformă

Caz nemaivăzut în București. Polițiștii locali din Sectorul 1 au început să renunțe la a mai purta uniforma de lucru în timpul serviciului. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a sesizat că din ce în ce mai mulți polițiști locali sunt îmbrăcați în civil în timpul serviciului, așa că a făcut o adresă către Poliția Locală.

A cerut conducerii să îi oblige pe angajați să poarte uniformele care le-au fost date. Unii s-au conformat, alții însă s-au răzvrătit, după cum recunoaște edilul. ”Și ce credeți? Unul dintre polițiștii locali din Sectorul 1 a făcut plângere conducerii pentru că l-a obligat să poarte uniformă de serviciu. Kafka?! Sper să înțeleagă că problemele de fashion nu sunt în atribuțiile Poliției Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand luni seara pe Facebook. Unii internauți i-au luat peste picior pe locali și spun că așa se cred și ei polițiști adevărați.

Politist local scos din sarite dupa ce a fost obligat sa poarte uniforma
Politist local scos din sarite dupa ce a fost obligat sa poarte uniforma

În Ploiești polițiștii locali se luptă cu infracționalitatea doar pe timp de zi. Noaptea fac tensiune și medicul nu le dă voie să poarte arme

O situație și mai ciudată se întâmplă la Ploiești, unde mai mult de jumătate dintre polițiștii locali din Ploiești au depus scutiri medicale pentru tura de noapte, patrulare prin ploaie sau pentru portul de armă. Descoperirea a fost făcută de edilul orașului, după o serie de acte de vandalism în urma cărora mai multe zone centrale au fost distruse de persoane rămase deocamdată necunoscute.

Presa locală notează că peste jumătate din poliţiştii locali din Ploieşti au prezentat scutiri medicale de diverse afecțiuni care îi împiedică să facă ture de noapte, să conducă mașina, să patruleze pe vreme rea sau, culmea, chiar au interzis de la medic să poarte arme. Polițiștii locali pacifiști au intrat în vizorul primarului Andrei Volosevici, după ce acesta a semnalat o serie de acte de vandalism în urma cărora mai multe zone centrale din Ploieşti au fost distruse de persoane rămase deocamdată necunoscute.

Edilul a solicitat reverificarea actelor medicale care “stau la baza deciziilor cel puțin ciudate și a unor încadrări ciudate”, a precizat Andrei Volosevici, potrivit ziarulincomod.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe