Cum a ajuns celebră Viviana Sposub. ”Plângeam în fiecare zi”. Ce făcea la fiecare spectacol în Botoșani

Diana Dumitrache, Anca Manolica 11.12.2020, 16:18

În vârstă de doar 23 de ani, asistenta de la “Vorbeşte lumea” este una dintre cele mai îndrăgite prezenţe de la TV. De curând, Viviana Sposub a povestit cum a ajuns să fie celebră şi ce făcea la fiecare spectacol care avea loc acasă, în Botoşani.

Viviana Sposub, despre începuturile carierei în televiziune

Este frumoasă, tânără, energică şi pasionată de ceea ce face. Viviana Sposub, căci despre ea este vorba, a povestit cum a ajuns să fie celebră şi ce a ajutat-o enorm în carieră. Drumul parcurs nu a fost unul deloc uşor, aşa cum recunoaşte chiar ea, însă ambiţia de a reuşi a fost mai mare decât dorul de părinţi sau prieteni.

A plecat din Botoşani la 18 ani, odată cu intrarea la facultate, iar în Bucureşti nu avea pe nimeni. Abia aştepta, aşadar, weekend-ul pentru a putea merge acasă.

“Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis. Voiam să mă dezvolt și să muncesc pentru cariera mea. La început, plecăm în fiecare weekend acasă, la Botoșani. Făceam vreo 8-9 ore cu trenul, însă nu conta!

Voiam să îmi văd familia, prietenii și iubitul de-atunci. Asta era singura mea bucurie. Însă ușor, ușor am început să cunosc tot felul de oameni și mi-am făcut prieteni și în București, m-am implicat în proiecte frumoase și, uite așa, toată viața mea s-a mutat în Capitală. Deși mi-a fost atât de greu la început, nu cred că m-aș mai vedea locuind în alt loc”, a povestit frumoasă asistenta de la “Vorbeşte lumea”, pentru revista Viva.

Viviana Sposub vorbeşte despre începuturile în televiziune. Ce făcea la fiecare spectacol de acasă
Viviana Sposub vorbeşte despre începuturile în televiziune. Ce făcea la fiecare spectacol de acasă

Viviana Sposub nu rata niciun spectacol de la Botoşani

Pasionată de mică de tot ce ţine de televiziune, Viviana Sposub nu rata nicio ocazie pentru a prezenta evenimentele sau spectacolele din oraşul moldovean.

„Visul de a fi pe micile ecrane a fost în mintea și sufletul meu întotdeauna. Pentru asta m-am pregătit de mică! Nu cred că a existat în Botoșani vreun eveniment sau spectacol pe care să nu îl prezint sau la care să nu cânt. Asta știam cel mai bine să fac”, a mai povestit tânăra.

După o perioadă petrecută la Antena 1, unde a prezentat rubrica Meteo, bruneta a ajuns să lucreze alături de Adela Popescu şi Cove, la Pro TV. Mai mult, a fost una dintre concurentele sezonului 5 “Ferma. Orăşeni vs. săteni”, emisiune în care şi-a cunoscut şi actualul iubit – George Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...