Andreea Bălan va înnebuni de furie. Ce a putut să spună Viviana Sposub despre fiicele ei

Stan Filon 25.11.2020, 08:27
Andreea Bălan va înnebuni de furie. Ce a putut să spună Viviana Sposub despre fiicele ei

Viviana Sposub vorbește despre Andreea Bălan în celebra emisiune Ferma, de la Pro TV, dar face niște afirmații chiar și despre cele două fetițe ale vedetei, care o vor înfuria pe Andreea Bălan. Între timp, relația dintre Viviana și George Burcea devine din ce în ce mai serioasă.

Viviana Sposub a vorbit despre fetițele Andreei Bălan

Totul s-a declanșat atunci când Viviana Sposub a primit o sarcină în carul emisiunii, însă nu prea a respectat regulile jocului, așa că s-a ales cu o pedeapsă. Iubita lui George Burcea a fost nevoită să vorbească timp de zece minute cu un buștean și să își imagineze că vorbește cu George Burcea.

Înainte ca vedeta să se apuce de pedeapsă, aceasta a mărturisit că va avea un drum lung împreună cu George Burcea. După ce a făcut aceste afirmații, Andrei Stoica a declarat că Viviana Spusub nu trebuie să mai facă copii, deoarece actorul vine la pachet cu tot cu copii.

Ce a spus Viviana Sposub despre fetitele Andreei Balan
Ce a spus Viviana Sposub despre fetitele Andreei Balan

Iubita lui George Burcea a încălcat regula impusă de Andreea Bălan

”George este un băiat extraordinar, plus vine la pachet și cu copii. Nu trebuie să te mai chinui tu…”, a spus Andrei Stoica. Replica Vivianei nu s-a lăsat deloc așteptată. ”Da, o să fiu mamă vitregă. Nu o să mă chinui eu să fac copii, am direct. Am două fetițe, sănătoase, frumoase. Doamne, să trăiască!”.

Aceste declarații o vor enerva la culme pe Andreea Bălan, care a specificat foarte clar atunci când George Burcea a decis să plece de acasă că nicio iubită viitoare de-a actorului nu se va apropia vreodată de Ella și Clara, potrivit wowbiz.ro. Ei bine, Viviana Sposub se pare că va încălca această regulă.

Viviana Sposub ii-a pomenit numele Andreei Bălan în emisiunea de la Pro TV. Într-una dintre edițiile ”Ferma” Viviana Sposub a avut o misiune alături de Andreea Antonescu. În urma discuției pe care au avut-o cele două, iubita lui George Burcea a pomenit-o pe Andreea Bălan.

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa Andre de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova. Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r. – Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci”, a povestit Viviana Sposub.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...