George Burcea și Viviana Sposub, decizie radicală! Ce pas important urmează să facă în relația lor

Andreea Bisinicu 23.11.2020, 08:44
George Burcea și Viviana Sposub, decizie radicală! Ce pas important urmează să facă în relația lor

Ce pas important vor face George Burcea și Viviana Sposub în relația lor. Fanii tocmai au aflat. Cei doi amorezi au spus tot, la „Vorbește lumea”, de pe PRO TV.

Relația dintre George Burcea și Viviana Sposub trece la următorul nivel

Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul că George Burcea și Viviana Sposub sunt împreună și formează cel mai popular cuplu al momentului în România. S-au cunoscut când au fost, amândoi, concurenți la „Ferma” și s-au îndrăgostit nebunește. Chiar dacă nu au intrat în competiție cu gândul de a-și găsi jumătatea, iată că destinul a avut alte planuri pentru cei doi amorezi.

Actorul și actuala sa iubită au fost invitați în emisiunea „Vorbește Lumea” de la PRO TV, acolo unde frumoasa brunetă a fost asistentă, înainte să accepte provocarea de a concura la „Ferma”, pentru a da detalii despre relația lor.

Și pentru că se iubesc precum doi adolescenți și locuiesc deja împreună, Viviana Sposub și George Burcea au fost testați pentru a vedea cât de bine se cunosc, după numai câteva luni de relație. Vedeta PRO TV a fost întrebată ce ar face în situația în care ar trebui George s-ar întâlni cu fostul ei iubit.

Ce ar face Viviana Sposub daca George Burcea s-ar intalni cu fostul ei iubit
Ce ar face Viviana Sposub daca George Burcea s-ar intalni cu fostul ei iubit

Cei doi au avut relații la distanță

Ce pas important vor face George Burcea și Viviana Sposub în relația lor. Deși a fost, în aparență, o întrebare delicată, Viviana Sposub nu a stat pe gânduri prea mult și a răspuns foarte nonșalant că nu are nicio problemă cu acest lucru. Mai mult, bruneta a dat de înțeles că nu-i ascunde nimic actualului ei partener și că le-ar face cunoștiință, fără nicio problemă:

„Le fac cunoștință. (…) De obicei m-am ascuns, dar pentru că George este foarte deschis, atunci față de el nu trebuie să mă ascund. Deja știe aproape totul despre mine.”, a spus focoasa brunetă la „Vorbește lumea”.

Se pare că relația dintre George Burcea și Viviana Sposub a trecut, deja, la un nivel superior. Cei doi îndrăgostiți nu au secrete și au atât de multă încredere unul în celălalt încât își pot prezenta și foștii iubiți, fără ca situația să fie stânjenitoare.

Surpriza a venit, însă, din partea iubitului său, care a mărturisit că și el a avut o relație la distanță cu o persoană din trecutul său:

„Am avut o relație la distanță. A fost long-term așa. A rezistat până la un punct și după s-a rupt. Sincer, nu mai cred în relațiile la distanță, așa că aș face tot posibilul cumva să păstrăm relația la distanță pentru o perioadă de timp după care am găsi o cale de mijloc”, a spus George Burcea în cadrul aceleiași emisiuni.

George Burcea a fost căsătorit cu artista Andreea Bălan. După șase ani de relație și numai câteva luni de la nuntă, cei doi au decis să divorțeze. Actorul are două fetițe, Ella și Clara.

Urmăriți Impact.ro și pe