Culiță Sterp, acuzat de una dintre concurente de la Survivor 2021 că i-a făcut ochi dulci. Ce i-ar fi spus Faimosul

Iancu Andreea, Ana Chivu 24.04.2021, 14:21

Lupta pentru trofeul Survivor România 2021 devine tot mai aprigă pe măsură ce edițiile competiției se desfășoară. Dincolo de probele pline de adrenalină, se nasc noi intrigi în rândul celor două echipe. În ediția de astăzi, ce urmează să fie difuzată în această seară la Kanal D, Culiță Sterp este acuzat de către o concurentă că i-a făcut ochi dulci la Survivor România, în ciuda faptului că pe artist îl așteaptă acasă iubita sa.

Culiță Sterp acuzat că i-a făcut ochi dulci unei concurente de la Survivor 2021

Competiția din Republica Dominicană se confruntă cu noi intrigi în rândul echipelor de Faimoși și Războinici. După apariția în concurs a Mariei Chițu, mai multe scandaluri au izbucnit în interiorul celor două grupuri. De când a venit la Survivor România, frumoasa blondină a reușit să îi pună pe jar pe băieți, dar și-a atras și antipatia din partea fetelor în același timp. Războinica a reușit să o aducă la limita răbdării pe coechipiera sa, Vera Miron, care s-a plâns că Maria Chițu nu este tocmai o persoană ordonată.

Printre cei care au remarcat-o pe Maria s-a numărat și Jador. Fostul Faimos, care a părăsit competiția în urmă cu câteva ediții, a curtat-o pe Războinică chiar și în Consiliul de Eliminare, după ce a fost anunțat că va părăsi concursul din Republica Dominicană. Artistul a ținut să o complimenteze pe blondină. Totuși, Jador nu este singurul bărbat de la Survivor România 2021 care a remarcat frumusețea concurentei. Se pare că și Culiță Sterp a fost acuzat că i-a făcut ochi dulci Războinicei.

Maria Chițu, Războinica ce a stârnit vâlvă la Survivor România
Maria Chițu, Războinica ce a stârnit vâlvă la Survivor România

Maria Chițu, dezvăluiri despre Faimos. „Culiță s-a băgat în seamă”

Dincolo de calitățile fizice remarcate de personajele masculine de la Survivor România, Maria Chițu s-a lansat în acuzații și la adresa lui Sorin, considerat liderul Războinicilor. Întregul conflict a pornit de la faptul că Maria s-a supărat pentru că nu este lăsată să își spună punctul de vedere, iar Sorin a întrebat-o dacă are nevoie de o persoană care să o dădăcească. Blondina a reacționat dur și i-a spus cuvinte acide coechipierului său, afirmând că acesta este nesimțit.

Pe de altă parte, Războinica a făcut dezvăluiri neașteptate la Consiliul de Nominalizare. Maria Chițu a stârnit hohote de râs cu afirmația că Faimosul Culiță Sterp i-ar fi făcut ochi dulci. Niciunul dintre concurenții de la Survivor România nu a crezut că afirmațiile Războinicei ar fi adevărate, mai cu seamă că iubita lui Culiță îl așteaptă pe Faimos acasă și urmează să îl facă tătic în câteva săptămâni.

În primul rând, Culiță s-a băgat în seamă și a spus anumite lucruri și am comentat la ce a spus el… Te ador, Culiță, a afirmat Războinica.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...