EXCLUSIV

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Jador la Survivor România 2021. Tatăl artistului l-a dat de gol: “Fanii îmi vor da dreptate”

Stan Filon, Anca Lupescu 23.04.2021, 20:45
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Jador la Survivor România 2021. Tatăl artistului l-a dat de gol: “Fanii îmi vor da dreptate”

Survivor România a pierdut sarea și piperul! Cel puțin așa susține tatăl lui Jador, după eliminarea celebrului cântăreț de la emisiunea fenomen difuzată de Kanal D. Tatăl cântărețul ne-a acordat în exclusicitate un interviu în care a vorbit despre momentele grele prin care a trecut fiul său, dar și despre ce va face artistul imediat cum va ajunge în România!

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Jador la Survivor România 2021

Jador a fost eliminat de la Survivor România, însă tatăl său crede că, dacă nu se accidenta, avea șanse mari să plece acasă cu marele premiu. Oricum, părintele său, Romeo Dumitrache, îl așteaptă acasă ca pe un mare campion. Bărbatul ne-a spus și ce a prezis mama artistului, cu câteva zile înainte.

“Sigur că mă bucur că Jador se întoarce acasă. Dar, într-un fel, îmi pare rău de efortul băiatului meu, de tot ce a făcut el acolo, departe, pentru acest concurs. Eu spun că sarea şi piperul nu vor mai fi, după ieşirea lui Jador din concurs. Afirm asta cu tărie, chiar dacă e vorba despre băiatul meu, şi ca atare e şi favoritul meu”, a declarat Romeo Dumitrache, exclusiv pentru Impact.ro.

Ce s-a intamplat, de fapt, cu Jador la Survivor România 2021
Ce s-a intamplat, de fapt, cu Jador la Survivor România 2021

”Sănătatea este cea mai importantă”

El a spus că cea mai importantă este sănătatea. “Asta e cea mai importantă. Sănătatea e mai presus de orice, pe lumea asta!”. Pe de altă parte, Romeo Dumitrache, tatăl solistului, acuză şi doza incredibilă de ghinion cu care fiul lui s-a confruntat în ultima lună la “Survivor”, în Republica Dominicană. El mai afirmă că mama lui Jador a fost prima care a intuit cum se va încheia concursul pentru fiul ei.

“Toţi cei care au urmărit constant concursul îmi vor da dreptate. Fără ghinionul accidentărilor, soarta lui Jador ar fi fost cu totul alta. Sunt însă foarte mândru de reacţia fiului meu. De ambiţia sa şi de încercările lui de a rămâne în concurs. Ce mai, pleacă cu capul sus de acolo! Simona, soţia mea, mi-a spus încă de luni că simte că Jador al ei vine acasă până de Florii. Aşa m-a ţinut până mai ieri, când am aflat cu toţii deznodământul. Ce să faci, inimă de mamă, ştie ea bine ce ştie!”, ne-a mai spus tatăllui Jador.

Ce va face Jador imediat cum va ajunge în România

Bărbatul nu știe exact ce program va avea fiul său, dar este sigur că vor petrece Paștele împreună, în familie. “Nu am vorbit încă cu el, nici măcar telefonic până vineri la prânz, dar ştiu sigur că de Paşti e aici. Vom face o mare sărbătoare fiindcă se întoarce acasă un mare învingător, o vedetă!”.

Iulian Dumitrache, unchiul lui Jador spune însă că artistul va veni în România, iar primul lucru pe care îl va face să meargă la spital să își trateze piciorul, apoi va merge la iubita sa, care tocmai ce l-a iertat, din nou. După aceea, va continua proiectele muzicale pe care și le-a stabilit.

“Ştim că are acele probleme de rezolvat cu piciorul. Dar cred că va sta mai întâi câteva zile la Bucureşti. Mai întîi pentru a vedea cum stăm cu producţia sa video. Abia apoi va merge la părinţi, acasă, la Bacău.

După lansarea recentă a melodiei cu Loredana Groza şi Florin Salam, ”Fericire”, mai avem câteva surprize pentru fanii săi. Sunt stabilite încă de dinaintea plecării sale spre Republica Dominicană. În plus, la Bucureşti, Jador va consulta o serie de medici, pe tema recuperării piciorului stâng. Solistul a fost afectat de accidentarea suferită în Dominicană, dar se va revedea şi cu iubita lui, Georgiana, “un om foarte simplu şi frumos”, cum o caracterizează unchiul lui Jador, Iulian.

Urmăriți Impact.ro și pe