Unde stau cazați, de fapt, concurenții de la Survivor România 2021. Imaginile astea spun tot

Iancu Andreea, Ionuț Vieru 24.04.2021, 12:25

Fanii emisiuni de la Kanal D au avut parte de o premieră după eliminarea lui Jador din cadrul competiției din Republica Dominicană. Cântărețul a dezvăluit imaginile care arată unde stau cazați concurenții Survivor România 2021, după ce acesta a ieșit din concurs în urmă cu câteva ediții.

Unde stau cazați, în realitate, concurenții de la Survivor România 2021

Jador a părăsit competiția din Republica Dominicană și astfel a revenit la viața normală, cu toate condițiile unui trai decent, în România. Pentru că și-a dorit să marcheze această întoarcere acasă, artistul a postat de curând un episod de vlog în care dezvăluie unde stau, de fapt, cazați, concurenții de la Survivor România 2021. Cântărețul a apucat să surprindă primele imagini din timpul călătoriei către Dominicană, unde arată tot drumul din avion, precum și câteva cadre cu colegii de competiție. În plus, filmarea artistului îi lasă pe fanii emisiunii să descopere hotelul de cinci stele, cu piscină și condiții de lux în care au fost cazați înainte și după concurs atât Faimoșii cât și Războinicii.

În ciuda condițiilor spectaculoase de la cazare, cântărețul a rămas uimit de aspectul aeroportului din zonă. Jador a comparat modul în care arăta spațiul de aterizare pentru avionul lor cu locul său natal și, în general, cu alte orașe importante din țara noastră.

Ăștia au aeroport cu stuf. Aeroport cu stuf, uitați-vă și voi. Noi suntem norocoși în România. Și Bacăul e mai tare (..) Tăticule, ia uite unde sunt. Acum, că după aia o să stăm în coteț. Ia uite Culiță. Ce părere ai de unde stăm?, a glumit Jador.

Așa arată aeroportul unde au aterizat concurenții în Republica Dominicană
Așa arată aeroportul unde au aterizat concurenții în Republica Dominicană

Jador a fost eliminat de la Survivor. Artistul fusese accidentat la picior

Competiția din Dominicană l-a marcat pe Jador nu doar la nivel mental, ci și fizic. Iar episodul de vlog postat recent, după ce a părăsit competiția Survivor România arată transformarea suferită de cântăreț. Acesta a trecut printr-o accidentare serioasă la menisc, a avut parte de un dinte rupt și nici look-ul său nu mai arăta la fel ca la venirea în Republica Dominicană. După ce a petrecut luni bune în peisajul exotic, Jador s-a bucurat că în sfârșit poate reveni la obiceiurile sale. Pe filmare, vedeta își cere scuze fanilor pentru aspectul său exterior care lasă de dorit după ce a trecut prin chinul competiției. De asemenea, el a mărturisit că își va suna mama și apoi se va îndreptat spre Capitală. Deși a fost rugat să își facă un cont de Skype de către producătorii emisiunii, Jador a refuzat categoric și a menționat că va ține legătura cu fanii săi pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe