Cu cine pleacă Ramona Olaru în vacanţă. Vecina de la Neatza s-a dat de gol

Iancu Andreea 15.06.2021, 15:42

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a făcut recent o mărturisire neașteptată, dezvăluind cu cine pleacă în vacanță. Dornică să se distreze și să petreacă timpul liber în zone turistice spectaculoase, vecina de la Antena 1 s-a dat de gol cu privire la o experiență pe care a trăit-o în trecut, dar pe care este gata să o repete. Blondina a precizat cine îi va fi alături în concediul din această vară.

Cu cine pleacă Ramona Olaru în vacanță. Vedeta

Colega de matinal a simpaticilor Răzvan Simion și Dani Oțil obișnuiește să uimească publicul cu declarațiile sale. Recent, vedeta de la Antena 1 a făcut o dezvăluire uimitoare despre concediul din sezonul estival. Ramona Olaru a recunoscut cu cine pleacă în vacanță, reușind să stârnească reacții chiar și din partea colegilor săi de platou. Vedeta a afirmat că își dorește să petreacă timpul în Mykonos, o stațiune renumită din Grecia, unde și-ar dori să plece în această vară.

Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta ca blondina să recunoască un aspect mai puțin cunoscut despre această zonă. În timp ce partenerele sale de distracție vor fi chiar prietenele ei, o altă parte de vacanță va fi petrecută în compania unei persoane despre care vedeta nu a vrut să comenteze. Se cunoaște faptul că, cel puțin deocamdată, Ramona nu a recunoscut că ar avea o relație cu vreun bărbat, după ce s-a despărțit de Cuza, de la Noaptea Târziu.

Cu fetele plec în vacanță. O parte din vacanță o petrec cu ele și o parte, îți spun eu cu cine mă duc. Mă duc în Grecia, în Mykonos. Sunt niște Adoniși acolo…, i-a zis Ramona lui Răzvan Simion.

Plimbări cu yachtul și viață de lux, alături de miliardari

Personalitatea extrem de sinceră este una dintre calitățile apreciate la frumoasa asistentă TV. Ramona nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia, iar vacanța în Mykonos pare să ascundă un detaliu despre care blondina a vorbit deschis. Vedeta TV a povestit că în regiunea grecească vin mulți bărbați bogați care obișnuiesc să petreacă timpul cu tinere dornice de experiențe luxoase. Acestea se pot plimba pe yacht, în compania miliardarilor, care nu le cer în schimb niciun ban.

Da, asta se întâmplă, i-a confirmat Ramona lui Răzvan Simion, care s-a arătat surprins de faptul că blondina cunoaște toate aceste detalii despre obiceiurile din Mykonos.

Viața amoroasă a frumoasei asistente de la Neatza, umbrită de ghinion

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din televiziune. Tânăra, în vârstă de 31 de ani, se bucură de succes de când face echipă cu matinalii de la Antena 1, însă în ciuda carierei sale în plină ascensiune, vedeta nu pare să aibă și noroc în dragoste. Blondina a fost căsătorită câțiva ani, însă mariajul a ajuns să fie un eșec. Chiar dacă după divorț părea că Ramona și-a găsit sufletul pereche în persoana lui Cuza, unul dintre membrii Noaptea Târziu, cei doi s-au lovit de diferențe de caracter.

Cuplul se mutase împreună și părea că are planuri mari, însă certurile au intervenit în relație și au dus la separare. După mai multe împăcări și despărțiri, Ramona și Cuza au decis să pornească pe drumuri diferite. Pentru moment, frumoasa blondină este singură, cel puțin oficial, fiind totuși curtată adesea de prezențe masculine. Chiar și așa, asistenta de la Neatza nu se sfiește să se bucure de viață, recent achiziționându-și un bolid în valoare de 35.000 de euro, mașină la care visa de multă vreme.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...