Ce se întâmpla între Ramona Olaru de la Neatza și fostul ei soț când era vorba despre bani. ”Acum aș putea să bag la pariuri”

Iancu Andreea 15.04.2021, 15:38

Ramona Olaru, colega matinalilor de la Neatza, aduce sarea și piperul în emisiune, fiind o apariție care reușește să aducă mereu zâmbetul pe buze telespectatorilor. Fire extrem de deschisă și sinceră, frumoasa blondină nu se sfiește să facă dezvăluiri inedite despre viața sa. Recent, Ramona Olaru a vorbit despre fostul ei soț și discuțiile ce apăreau în cuplu în privința banilor. Vedeta recunoaște că încă regretă decizia luată la acel moment.

Ce discuții apăreau între Ramona Olaru și fostul ei soț în privința banilor. Partenerii nu erau pe aceeași lungime de undă

Puțini cunosc faptul că Ramona Olaru, frumoasa asistentă de la Neatza, a fost căsătorită și chiar a divorțat între timp de primul său soț. Ea și Bogdan au format un cuplu timp de câțiva ani buni, însă au decis să meargă pe drumuri diferite. Ulterior, tânăra, în vârstă de 31 de ani, a trăit o poveste de dragoste alături de Cuza, unul dintre membrii Noaptea Târziu. Totuși, experiența mariajului încă o urmărește pe Ramona Olaru, care a făcut o dezvăluire despre fostul ei soț și problema banilor în cuplu. Bogdan i-ar fi dat un sfat important vedetei, care astăzi regretă că nu a și ascultat.

În ediția de miercuri, 14 aprilie, Ramona i-a povestit lui Florin Ristei că fostul său soț o îndemnase să investească în bitcoins în urmă cu mai mulți ani, pe când cei doi formau un cuplu. Însă frumoasa asistentă TV nu a rezonat cu ideea bărbatului și a preferat să se bucure de banii câștigați și să își satisfacă mici plăceri. Până la urmă multe femei ar alege o garderobă impresionantă în locul afacerilor. Totuși, urmărind situația economică actuală, Ramona recunoaște că ar fi putut face bani frumoși în toți acești ani dacă ar fi ascultat sfatul fostului partener.

Ramona: Am avut un hint, la un moment dat. Vorbesc de fostul soț care mi-a zis…uite, hai să băgăm două sau trei mii de euro acolo (n.r. – în criptomonede). Și am zis lasă, mă, că îmi iau altceva cu banii ăștia. Aoleu, și când văd acum…Doamne!

Florin: Dacă acum 10-11 ani băgai o mie sau două mii de euro, acum erai milionară în euro.

Ramona: Aia zic, vai de mine.

Florin: Ai ratat și trenul ăsta, Ramono!

Ramona: Aș putea băga și la pariuri, nu am încercat niciodată treaba asta.

Ramona, asistenta de la Neatza, a făcut mărturisiri inedite despre viața sa
Ramona, asistenta de la Neatza, a făcut mărturisiri inedite despre viața sa

Care este, de fapt, meseria de bază a Ramonei. Nimeni nu se aștepta la o așa dezvăluire

E frumoasă de pică, are un trup de fotomodel și reușește să surprindă cu naturalețea sa la fiecare ediție de Neatza, însă puțini cunosc care este meseria de bază a Ramonei Olaru. Colega lui Răzvan și Dani de la Antena 1 nu avea nicio legătură cu televiziunea, deși mulți ar spune că este născută pentru a fi în fața camerelor de filmat. Tânăra de 31 de ani este originară din Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. Despre viața sa la țară și experiențele din copilărie, Ramona a vorbit de nenumărate ori și în emisiune. Totodată, tânăra a recunoscut recent că este pasionată de domeniul Agriculturii, pe care l-a și studiat de altfel. În realitate, Ramona Olaru este inginer agronom, cu diplomă.

Eu pot să îți plantez porumb. Eu m-am mutat mai pe câmp, ca să nu uit de unde am plecat. Am căutat liniște. E pământ, nu am nimic. Eu vreau să plantez porumb primăvara asta și o să vorbesc cu vecinii mei. Eu merg bine pe tocuri ca am mers mult pe arătură, a povestit cu mult umor Ramona Olaru.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...